Lagermedarbetare till ABB

Lagermedarbetare till ABB

Är du redo för nästa utmaning? Har du erfarenhet från lagerverksamhet och är en flexibel lagspelare. Då har vi tjänsten för dig på ABB i Kungsbacka!

Om jobbet

ABB är ledande inom kraft- och automationsteknik och bedriver sin verksamhet i cirka 100 länder. Jokab Safety är en del av ABB:s Control Products-enhet och de erbjuder ett brett utbud av innovativa produkter och tjänster för maskinskydd runt om i världen. De levererar allt från säkerhetslösningar till fullt installerade säkerhetssystem för enskilda maskiner eller hela produktionslinjer. De står inför en ljus framtid.

De behöver nu ytterligare en person till pack och leveransavdelningen.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat orderplock, hantering av inleveranser, godsregistrering, bokning av frakt samt truckkörning. Företaget tar emot och skickar varor inom Sverige men även internationellt.

Om dig

Vi ser att du som söker har erfarenhet av lagerarbete. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Du har goda datakunskaper och lätt för att sätta dig in i nya affärssystem. Meriterande om du har erfarenhet av affärssystemet SAP samt plocksystemet PPG samt truckkort.

Du som söker har en positiv laganda som har viljan att skapa ett härligt arbetsklimat och samarbete med de andra kollegorna. Det här är en tjänst för dig som är driven, självgående och intresserad av att arbeta på ett spännande företag.

Viktigt för tjänsten är:
  • Arbetslivserfarenhet ifrån lagerverksamhet
  • Strukturerad, noggrann och flexibel
  • God fysisk, står upp hela dagarna
  • Truckkort
Om anställningen

Tjänsten som lagermedarbetare är ett konsultuppdrag med start omgående.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan

Vill du få chansen att bli en av medarbetarna på en arbetsplats med härliga kollegor sök omgående för tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en video/telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att

kontakta ansvarig rekryterare Nina.firouzi@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Kungsbacka
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 19 maj 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.