Kundtjänstrådgivare till välkänd bank i Kungsbacka!

Kundtjänstrådgivare till välkänd bank i Kungsbacka!

Har du ett brinnande intresse för bank och finans och erfarenhet av att ge förstklassig kundservice? Vill du arbeta med att skapa långsiktiga och givande kundrelationer?
Just nu söker vi en kundtjänstrådgivare för ett föräldravikariat med start den 1 december till en välkänd bank i Kungsbacka. Läs mer om tjänsten här nedan och skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Du kommer att arbeta med att ge råd och service till kunder över disk och ambitionen är att bygga långsiktiga relationer med kunderna. Som kundtjänstrådgivare blir du ansiktet utåt och får ett spännande arbete med ett högt tempo och stora utvecklingsmöjligheter. Arbetsuppgifterna består bland annat av att guida och hjälpa till med frågor angående exempelvis Internetbanken, men du kan också få ta hand om en del komplicerade ärenden.

Din profil
För att lyckas i din roll hos vårt kundbolag behöver du ta stort eget ansvar för ditt arbete. Du har ett öga för att se kundens behov, att upptäcka affärsmöjligheter och att skapa rätt lösningar. Du behöver också tycka om utmaningar och stimuleras av att arbeta mot högt satta mål.

Önskade kvalifikationer:
  • Akademisk utbildning, helst inom ekonomi eller relevant arbetserfarenhet - gärna från bank, försäkring, finans eller försäljning.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift
Hos vår kund blir du del av en kultur som präglas av företagsamhet, öppenhet och genuint engagemang. Arbetstiderna är förlagda måndag-onsdag 8.30-16.00, torsdag 8.30-18.30 och fredag 8.30-16.00. Du kommer jobba heltid från 1 december t.o.m. 31 juli 2019.

Om anställningen
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten tillsätts omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Bifoga CV och personligt brev i din ansökan.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sandra Tinsveds på Sandra.Tinsveds@adecco.se .

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Kundtjänstmedarbetare, Rådgivare, Bank, Finans, Kundservice, Kungsbacka, Adecco
Mer info
Kontaktperson Sandra Tinsveds
Telefon 0736847502
Område Kungsbacka
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 6 dec (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.