HR-Konsult med fokus på lön till Euromaster i Varberg

HR-Konsult med fokus på lön till Euromaster i Varberg

Har du stort intresse av HR och lönefrågor och vill ta nästa steg i karriären? Då kan detta vara din nästa utmaning! Vi på Adecco söker nu en driven och självgående HR-konsult med fokus på lön till Euromasters huvudkontor i Varberg.

Om Euromaster
Euromaster är Europas ledande kedja för däck- och fordonsservice. Med kunskap, stort engagemang och ett heltäckande produkt-, tjänst och serviceerbjudande tar vi hand om kundernas behov. Hos Euromaster kan du finna marknadens bredaste sortiment av däck, fälg och tillbehör. I Sverige har vi verkstäder över hela landet, från Gällivare till Trelleborg. Se mer på www.euromaster.se

Om tjänsten
Till vårt HR-team på Euromaster söker vi nu en ny kollega som ska ha fokus på lön men även andra HR-områden baserat på specifik kompetens. Löneprocessen är outsourcad till en extern partner, så fokus ligger på att kvalitetssäkra underlag, ge service till främst chefer runt om i landet samt i övrigt medverka i HR-frågor. Vi har ca 500 löner per månad. Vi har stora planer för 2019 och investerar mycket för att utveckla och förbättra våra system, rutiner och processer!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är;
  • Säkerställa kvaliteten på indata som skickas till löneberedning och annat förekommande arbete med underlag och avstämningar till ekonomi, rapporter till myndigheter och andra externa aktörer,
  • Stötta lokala chefer i rekryteringsprocessen av kollektivanställda, rehabilitering och underlag för inhyrning mm.
Om dig
Du har en utbildning inom personal/ löneadministration eller yrkeserfarenhet och söker din nästa utmaning. Har du dessutom en god administrativ förmåga och har arbetat med olika typer av HR-processer är detta tjänsten för dig!

Som person trivs du i en självständig roll där din initiativförmåga och driv gör att du snabbt når framgång. Samtidigt kan du samarbeta väl med andra och din kommunikativa som så väl din sociala förmåga kommer väl till pass. Vidare är du strukturerad, välorganiserad och serviceinriktad. Då arbetsuppgifterna är varierande är det önskvärt att du har en god förmåga att prioritera.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om anställningen
Tjänsten som HR-Konsult är ett uppdrag med start så snart som möjligt. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. För rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning hos Euromaster!

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Isabell Josefsson via 08 - 100 500.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
HR, generalist, konsult, lön, administrativt, HR assistent, HR administratör, Varberg, Adecco, Rekrytering
Mer info
Kontaktperson Isabell Josefsson
Telefon 08-100500
Område Kungsbacka
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 25 jan (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.