Fönsterputsare till Eriks Fönsterputs

Fönsterputsare till Eriks Fönsterputs

Om tjänsten
Som fönsterputsare hos Eriks Fönsterputs kommer du att arbeta med fönsterputsning hos privatpersoner. Kungsbacka är utgångspunkten där du tillsammans med en kollega har en tjänstebil för att besöka kunder runtom Kungsbacka, Göteborg och Varberg. Du arbetar utomhus året om och arbetskläder och material för arbetet får du på plats. Detta uppdrag kräver ingen tidigare erfarenhet av fönsterputsning då du får lära dig allt på plats med en veckas utbildning som äger rum i Höganäs, Skåne.

Detta är ett uppdrag på heltid, arbetstiderna är 07.30 till 16.00. Du får en anställning hos Adecco med chans till övertag av kunden.

I din roll som fönsterputsare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Putsa fönster utomhus hos privatpersoner
  • Köra tjänstebil mellan kunderna (manuell bil)
Tjänsten som fönsterputsare är ett konsultuppdrag med start så snart som möjligt.

Om dig
Vi söker dig som är stresstålig, kan ta eget ansvar och kan utföra arbetsuppgifter självständigt. Din samarbetsförmåga är viktig då du arbetar tätt ihop med en kollega. Du ska kunna ta egna initiativ samtidigt som du är lyhörd för vilka arbetsuppgifter du tilldelas. Ett krav för tjänsten är att du har B-körkort (manuell) och tillgång till bil.

Vidare ser vi att du inte är höjdrädd då arbetet ofta utförs från stegar. Du bör även vara fysiskt stark för att bära stegar mellan arbetsplatser.

Viktigt för tjänsten är:
  • Att du har B-körkort (manuell) och tillgång till bil
  • Att du är ansvarstagande och stresstålig
  • Att du inte är höjdrädd
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Eriks Fönsterputs
Eriks fönsterputs är Sveriges största fönsterputsfirma med ett stort antal fasta abonnenter. Deras team arbetar självständigt i ett drygt 70-tal kommuner i Skåne, Halland, Småland, Västra Götaland, Göteborg och Blekinge och utår ifrån olika stationeringsorter. De är specialiserade på utvändig fönsterputsning på abonnemang i första hand till villaägare.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Sandra Tinsveds via sandra.tinsveds@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Fönsterputsare, Kungsbacka, Adecco, Eriks Fönsterputs
Mer info
Område Kungsbacka
Yrkesroll Fastighet, Övrigt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 7 maj 2021 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.