Extraarbete inom lager och logistik i Kungsbacka

Extraarbete inom lager och logistik i Kungsbacka

Är du student, pensionär och/eller vill kombinera ditt nuvarande arbete med en anställning på Adecco? Vi erbjuder dig en möjlighet att arbeta dagtid 2-3 vardagar i veckan hos våra kundföretag i Kungsbacka inom lager och produktion. Det är mediterande med truckkort, men INGET krav.

Observera att du måste vara studerande eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 % för att kvalificera dig för den här tjänsten.

Om tjänsten
Vi är alltid på jakt efter kompetenta medarbetare som vill arbeta extra för kommande behov hos våra kundföretag.

Din arbetsdag som lagerarbetare, montör och/eller truckförare kan innebära omväxlande arbetsuppgifter, beroende på arbetsplats och uppdrag i kungsbackaområdet. Lager- och produktionsarbete kan handla om plock- och packuppgifter, montering av produkter och/eller truckkörning.

Om dig
Vi söker dig som är studerande eller har en annan huvudsakligsysselsättning på 50 %. Har du arbetat inom lager och produktion tidigare kommer du snabbt att känna dig bekväm i rollen. Har du truckkort, b-körkort och tillgång till bil ser vi det som meriterande. Vill du vara med och bidra till en god arbetsmiljö tillsammans med andra kollegor är du rätt person för jobbet!
  • Har du kunskap om lagerarbete eller kanske frontat varor i en butik?
  • Har du varit med och inventerat på ett lager eller i en matbutik?
  • Har du monterat, svetsat på jobbet eller kanske mekat bilar eller byggt mycket hemma?
  • Har du truckkort?
  • Har du kört truckar såsom ledstaplare, skjutstativ och/eller motviktstruck?
  • Är du mekaniskt lagd och/eller gillar att ha ordning och reda?
Om du svarat "JA" på en av ovanstående frågor alternativt tycker att det verkar roligt och att det kan passa din personlighet? Ansök via den här annonsen idag!

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om Anställningen
Som konsult får du en anställning i Adecco Student AB. Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller av någon annan anledning vill arbeta extra. Du får ett ramavtal i Adecco Student AB.

Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Nina Firouzi 0736848996 eller på Nina.Firouzi@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord Extraarbetande student/pensionär, truckförare, lagerarbete, montör, produktion, Kungsbacka, Adecco
Mer info
Område Kungsbacka
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 20 apr (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.