Extraarbetare till uppdrag i Kungsbacka med omnejd

Extraarbetare till uppdrag i Kungsbacka med omnejd

Söker du ett extrajobb som ger lite extra klirr i kassan? Är du student eller har annan huvudsaklig sysselsättning med eller utan truckkort och vill arbeta extra inom lager, industri eller produktion? Då är tjänsten som konsult på Adecco något för dig!

Om tjänsten
Vi söker flertalet studenter eller deltidsanställda med eller utan truckkort till framtida uppdrag inom lager, industri och produktion. Du kan komma att arbeta på olika arbetsplatser där vanliga arbetsuppgifter är plock och pack, samt montering. Detta innebär även att du kommer få möjlighet att utbyta erfarenheter och kunskaper med både fastanställda och studenter.

Om dig
Vi söker dig som är en flexibel, student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning som vill arbeta extra på både dagtid och kvällar. Detta är tjänsten för dig som har lätt för att samarbeta, stötta och fungera bra med andra. Du har enkelt för att ta till dig arbetsinstruktioner och direktiv på svenska, muntligt såväl som skriftligt. Likaså är du flexibel, ansvarstagande och trivs med ett fysiskt arbete i en fartfylld miljö. Vidare är det ett krav för tjänsten att du ska ha B-körkort.

Viktigt för tjänsten är:
  • God samarbetsförmåga
  • Flexibilitet
  • B-körkort
  • CSN-berättigad utbildning, alternativt annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 procent.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten inom lager, industri och produktion är ett konsultuppdrag med anställning vid behov. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Tjänsten är löpande under tiden som du är student eller har annan huvudsaklig sysselsättning.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller av någon annan anledning vill arbeta extra. Du får ett ramavtal i Adecco Student AB. Du blir sedan anställd när behov uppkommer och du accepterar anställningserbjudandet.
Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden.
Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt kollektivavtal.

Om ansökan
Rekryteringsprocessen sker löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare på en gruppintervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Julia Pehrson på 0736 84 77 86.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Lager, Industri, Produktion, Plock och pack, Montering, Extrajobb, Studentanställning, Student, Adecco, Kungsbacka
Mer info
Kontaktperson Julia Pehrson
Telefon 0736847786
Område Kungsbacka
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.