Erfaren truckförare till lager i Kungsbacka

Erfaren truckförare till lager i Kungsbacka

Vill du säkra sommarjobbet? Är du en erfaren truckförare med skjutstativ och gillar att arbeta i ett högt tempo på ett stort lager i Kungsbacka? Då är den här tjänsten något för dig!

Om tjänsten
Som truckförare hos vår kund i Kungsbacka kommer du att arbeta i på ett stort lager med många medarbetare och i ett högt tempo. Tjänsten innebär att täcka upp semestrar under vecka 28-32.

I din roll som truckförare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Orderplock
  • Truckkörning (skjutstativ och stapeltruck).
Om dig
Vi söker dig som har 6 månaders erfarenhet av att köra truck med skjutstativ samt stapeltruck och som även har arbetat på lager tidigare.

Vidare ser vi att du är en noggrann person men ändå har tempo och driv i ditt arbete. Att arbeta självständigt är inget problem för dig och du frågar om du är osäker. Erfarenhet i AX affärssystem är meriterande men inget krav.

Viktigt för tjänsten är:
  • Att du har 6 månaders erfarenhet av att köra truck med skjutstativ.
  • Att du har tidigare erfarenhet av lagerarbete.
  • Att du gillar att arbeta på ett större lager med många medarbetare.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som montör är ett konsultuppdrag under sommaren med tillsättning omgående med start vecka 28 till och med vecka 32.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Julia Pehrson 0736 84 77 86

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Truck, truckförare, skjutstativ, lager, Kungsbacka, skjutstativ, stapeltruck, lagerjobb, sommarjobb.
Mer info
Kontaktperson Julia Pehrson
Telefon 0736847786
Område Kungsbacka
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Extrajobb, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 30 juni 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.