Ekonomiassistent med fokus på kundreskontra till Euromaster

Ekonomiassistent med fokus på kundreskontra till Euromaster

Är du i början av din karriär inom ekonomi och vill skaffa dig värdefull erfarenhet som ekonomiassistent? Är du driven, målfokuserad och vill arbeta i ett team som präglas av en positiv och energirik anda? Då har vi en tjänst som ekonomiassistent inom kundreskontra på Euromaster till dig! Läs mer om tjänsten här nedan och skicka in din ansökan redan idag!

Om Euromaster
Euromaster är Europas ledande kedja för däck- och fordonsservice. Med djup kunskap, stort engagemang och ett heltäckande produkt-, tjänst och serviceerbjudande tar de ett helhetsgrepp. Hos Euromaster kan du finna marknadens bredaste sortiment av däck, fälg och tillbehör. De har sitt huvudkontor i Varberg och de behöver nu en medarbetare till sitt team på kundreskontra. Du kommer att ingå i en grupp på 3 personer i blandade åldrar.

Dina arbetsuppgifter innebär:
  • Fakturera och matcha inbetalningar
  • Bevaka obetalda kundfordringar
  • Kundkontakt gällande fakturafrågor och betalningspåminnelser
  • Kreditbedömning av nya och befintliga kunder
  • Hantering av kreditgränser samt överlämning av ärenden till inkasso.
  • Månadsavstämningar
Om dig
Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom ekonomi och som nu vill ut i arbetslivet och skaffa dig värdefull arbetslivserfarenhet inom området. Vi ser även att du har goda kunskaper i både svenska och engelska samt har lätt för att sätta dig in i nya affärssystem. Meriterande om du har kunskaper i Excel.

Som person är du framåt, drivande och prestigelös. För att trivas i denna roll bör du vara en siffermänniska som samtidigt tycker om service och kontakter utåt. Du har lätt för att ta till dig nya arbetsuppgifter och arbetar snabbt, effektivt och noggrant.
Trivs du dessutom i en fartfylld miljö är detta jobbet för dig!

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten på kundreskontra är ett konsultuppdrag med start omgående och kommer att pågå under 1 år, för rätt person kan det finnas goda möjligheter till anställning. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta mig Johanna Johnsson, på johanna.johnsson@adecco.se , ansvarig rekryterare.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Ekonomiassistent, Kundreskontra, Ekonomijobb, ekonomi, financial assistant, Varberg, Euromaster, Adecco
Mer info
Område Kungsbacka
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 26 apr 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.