Butiksmedarbetare med lagervana till Knapes Sverige

Butiksmedarbetare med lagervana till Knapes Sverige

Adecco söker nu en Butiksmedarbetare med lagervana på 50-100 % till vårt kundföretag Knapes Sverige AB i Kungsbacka. Tycker du om att knyta nya kontakter? Är du en serviceintresserad person som vill arbeta med lager och leveranser? Har du ett stort intresse för VVS, bygg eller el? Då är den här tjänsten till Knapes Sverige AB i Kungsbacka något för dig!

Om tjänsten
Som Butiksmedarbetare med lagervana är din dag varierad och kan bestå av allt från leveranser och orderplock till kundmottagning och administrativa uppgifter. Då det är lugnare på lagret hjälper man till i butiken och tvärt om. Du kommer att ha flexibla arbetstider som är förlagda måndag-fredag mellan 6.30-16.30.

I din roll som butiksmedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
 • Hjälpa kunder i butiken
 • Orderplock och packning
 • Leveranser av produkter till kunder med företagets lastbil.
 • Administrativa uppgifter
 • Truckkörning.
Om dig
Vi söker dig som är noggrann och har erfarenhet av bygg, VVS eller el och som gärna vill ta ansvar. Du trivs med att arbeta i högt tempo och du är van att arbeta med fysiskt tunga arbetsuppgifter. Arbete både inomhus och utomhus förekommer.
Som person är du självgående, fokuserad och ansvarstagande. Du säkerställer att dina arbetsuppgifter utförs och att uppsatta målsättningar nås. Vidare är du ansvarsfull i ditt arbete och respekterar tider samt deadlines. Detta är en tjänst för dig som har lätt för att både kunna arbeta ensam och med andra och vill göra det bästa av varje dag. Meriterande för tjänsten är om du tidigare har arbetat inom bygghandel eller har butikserfarenhet från yrkesbutik. C-körkort ses även som meriterande för tjänsten.

Viktigt för tjänsten är:
 • Körkort för att kunna ha hand om leveranser (meriterande med C-kort).
 • Noggrannhet och ansvarstagande
 • Tidigare erfarenhet inom bygghandel/yrkesbutik är meriterande
 • Truckkort A1-B4.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Knapes Sverige AB
Knapes är ett familjeföretag beläget i Kungsbacka utanför Göteborg. De verkar huvudsakligen som grossist inom VA och VVS-produkter i Kungsbacka med omnejd. Fokus är att förse markentreprenörer och installatörer med VA och VVS-material. Knapes AB grundades av Bertil Knape 1986. Idag drivs Knapes av bröderna Niklas och Rickard Knape.

Om anställningen
Knapes Sverige AB har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.
Knapes erbjuder dig:
 • Kollektivavtal
 • En 6 månaders provanställning
Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Julia Pehrson via julia.pehrson@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Butiksmedarbetare, Lager, Lagermedarbetare, Transport, VVS, Bygg, Kungsbacka, Knapes, Göteborg Adecco
Mer info
Område Kungsbacka
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 3 mars 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.