Adecco söker medarbetare inom industri & logistik i Kungsbacka

Adecco söker medarbetare inom industri & logistik i Kungsbacka

Adecco söker medarbetare på heltid med en geografisk placering i Kungsbacka. Har du arbetat inom lager, produktion eller som truckförare och vill utvecklas vidare i den rollen? Är du ambulerande och en lagspelare? Då är denna tjänsten perfekt för dig!

Om tjänsten
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco inom ett geografiskt tjänstgöringsområde. Arbetstider, arbetsplats och arbetsuppgifter kan därmed variera beroende på uppdrag och kund. Meriterande för tjänsten är körkort B och tillgång till bil.

I din roll som ambulerande konsult kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Montering
  • Truckkörning
  • Arbete inom produktion
  • Lagerarbete
Som montör kan din arbetsdag innebära varierande arbetsuppgifter inom produktion, främst montering. Mestadels är det långsiktiga uppdrag.

Som truckförare skall du ha vana att köra antingen motviktstruck eller skjutstativtruck. Detta är ett fysiskt arbete med relativt högt arbetstempo, därför är det viktigt att du trivs med den typen av arbete.

Som produktionspersonal söker vi dig som är tekniskt lagd, gillar att arbeta med händerna och trivs med att ingå i ett team med en hög känsla av samarbete. Vidare ser vi att du är noggrann, ansvarsfull och gillar att arbeta i högt tempo. Om du dessutom är en lättlärd person som gillar fysiskt arbete kommer du passa perfekt

Som lagermedarbetare kan din dag innehålla varierande arbetsuppgifter och du trivs med arbete i högt tempo. Du är van att arbeta med fysiskt tunga arbetsuppgifter och typiska arbetsuppgifter är plock och pack.

Om dig
Som person är du stresstålig och fokuserad. Du säkerställer att dina arbetsuppgifter utförs och att uppsatta målsättningar nås. Vidare är du ansvarsfull i ditt arbete och respekterar tider samt deadlines. Detta är en tjänst för dig som har lätt för att samarbeta, stötta och fungera bra tillsammans med andra. Du har inga problem med att ta direktiv och du förstår vikten av att vara uppmärksam och noggrann.

Viktigt för tjänsten är:
  • Svenska, obehindrat i tal och skrift
  • Tidigare erfarenhet av liknande arbete
  • Hög Flexibilitet
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som ambulerande konsult är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Till att börja med är uppdraget på 6 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Medarbetare till Adecco, Lager, Produktion, Truck, Logistik, Kungsbacka, Adecco
Mer info
Kontaktperson Kristoffer Löwdin
Telefon 0736847533
Område Kungsbacka
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.