Brevbärare på heltid i Kungälv

Brevbärare på heltid i Kungälv

Tycker du om att röra på dig och föredrar självständigt arbete? Är du trött på att spendera dina arbetsdagar inomhus och vill ut och se dig omkring? Då kan detta vara något för dig!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi nu dig som vill arbeta som brevbärare för kommande uppdrag på heltid. Som brevbärare hos vår kund arbetar du främst med utdelning och sortering av post och paket till privatpersoner i Kungälv med bil.

Du utgår från vår kunds terminal i Kungälv och kommer arbeta såväl inne i terminalen som utomhus med utkörning av post/paket. Detta är en heltidstjänst där du kommer arbeta dagtid måndag-fredag. I samband med start kommer du få en betald upplärning i arbetsuppgifterna.

Detta är ett konsultuppdrag som innebär att du kommer vara anställd hos oss på StudentConsulting och uthyrd till kund. På arbetsplatsen finns arbetsledare och hos oss på StudentConsulting har du en konsultchef.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har god fysik, gillar att vara utomhus och vill anta den roliga utmaningen som brevbärare i Kungälv. För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha B-körkort och god körvana. Utöver detta ser vi att du har en god kommunikativ förmåga i svenska. Om du tidigare arbetat som brevbärare eller budbilschaufför är det starkt meriterande!

Som person är du ansvarsfull, noggrann och flexibel. Du arbetar effektivt och har hög arbetskapacitet. Du är en person med god fysik som trivs med ett fartfyllt arbete. Du är inte heller rädd för självständigt arbete och att växla mellan arbetsuppgifter.

Sök tjänsten redan idag då vi stänger annonsen så snart vi hittat rätt person.

Sökord: Brevbärare, B-chaufför, Postsorterare, Transport, Logistik

Sökord: Brevbärare, B-chaufför, Postsorterare, Transport, Logistik
Mer info
Område Kungälv
Yrkesroll Transport & Logistik, Distribution
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 7 feb 2023 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se