Hoppa till innehåll

Automationsingenjör till Swedish Match

Har du ett stort intresse för teknik och erfarenhet av automation? Letar du efter en innovativ arbetsplats där du får möjlighet att utvecklas? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu en Automationsingenjör till Swedish Matchs fabrik i Kungälv! Swedish Match utvecklar, tillverkar och säljer kvalitetsprodukter under marknadsledande varumärken inom produktsegmenten Rökfria produkter, Cigarrer och Tändprodukter. Tillverkning sker i sju länder och försäljningen är störst i USA och Skandinavien. Swedish Match är ett dotterbolag till Philip Morris International sedan november 2022 och har totalt 7523 medarbetare. Med ett flexibelt, innovativt och hållbart tillvägagångssätt arbetar Swedish Match med att ha rätt strategi, människor, kompetenser, produkter och struktur på plats. Allt för att snabbt kunna möta förändrade marknadsförutsättningar. Med en portfölj bestående av både moderna varumärken och varumärken med lång tradition, erbjuder Swedish Match produkter med och utan tobak. Att erbjuda tobakskonsumenter alternativ till cigaretter är kärnan i det de gör.

I rollen som Automationsingenjör kommer du tillhöra ett sammansvetsat team med engagerade kollegor som arbetar med projekt och utveckling. Du erbjuds en bred roll med varierande arbetsuppgifter på en arbetsplats som ständigt strävar efter att utvecklas! Dina primära arbetsuppgifter kommer bestå av att utveckla och kvalitetssäkra ny och befintlig produktions- och processutrustning tillsammans med resten av teamet. Du kommer att involveras i nya projekt i ett tidigt skede där du bevakar krav och förutsättningar från både produktion- och underhåll.

Dina arbetsuppgifter kommer också bestå av att:

* Stödja produktionen och bedriva utveckling av fabriken
* Utveckla, implementera och underhålla applikationer samt system
* Dokumentera förändringar i text och ritningar
* Arbeta med utveckling i fabriken gällande digitalisering och effektivisering

Tjänsten planerar att starta omgående eller enligt överenskommelse. Tjänsten är på heltid och arbetet är förlagt på kontorstider.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har:

* Examen motsvarande civil-, högskoleingenjör
* Erfarenhet inom Automation
* Goda kunskaper i Svenska och engelska i tal och skrift
* B-körkort

Erfarenhet från system som:

* PLC-system från Siemens S7/Tia - SAIA - ELAU.
* Servo drivsystem Siemens
* Vision system ex. Cognex
* HMI-, eller SCADA system Siemens Win CC - WebPort
* DCS från ABB 800xA/SattLine, Siemens PCS7.

Stor vikt kommer läggas på personliga egenskaper! För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du är noggrann och strukturerad som person. Du är social, prestigelös samt lösningsorienterad och räds inte för att prova nya idéer. Vidare ser vi att du är en lagspelare som drivs av kollektiva framgångar. Du trivs i en dynamisk arbetsmiljö där innovation och utveckling är i fokus.

Passar ovan på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sökord: Automation, Ingenjör, Automationsingenjör, Teknik, Maskin

Sökord: Automation, Ingenjör, Automationsingenjör, Teknik, Maskin
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
11 dec. 2023 (12 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com
http://www.studentconsulting.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Göteborgs stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Göteborgs stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga