Hoppa till innehåll
Oddwork logotyp

Senior Utvecklingsingenjör/kemist till Axel Christiernsson // Nol

Publiceringsdatum
30 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Mattias Marberg
Telefon
Ansök nu
Tycker du det vore riktigt fett att driva spännande utvecklingsprojekt av smörjmedel och processer? Är teknisk problemlösning och kemi två av dina favoritintressen? Se hit!

Om rollen
Hos oss väntar en unik möjlighet för dig att spela en viktig roll i vårt produktutvecklingsarbete och att bibehålla vår höga kundnöjdhet. Med ansvar att planera och driva en rad olika projekt inom nyutveckling och strategi, kommer du bidra till att förbättra existerande produkter och processer, undersöka nya vägar att gå och stärka upp vårt team långsiktigt. Vi tror på att våga misslyckas för att lyckas och kommer ge dig förutsättningarna för att testa dig fram och bidra med dina idéer. Denna roll passar dig som trivs med stor frihet att strukturera upp ditt arbete, men som samtidigt vill vara en del ett dedikerat team och få tillfälle att snacka lite smörja då och då. Som det lilla bolaget i den stora kontexten, erbjuder vi dig flera utvecklingsmöjligheter att växa internt, delta i forskningsprojekt, påverka beslut och ta dig an fler ansvarsområden. Dessutom kommer du samarbeta med och besöka kollegor på våra fabriker i Frankrike, Nederländerna och USA.

Om oss
Vi har mer än 130 års erfarenhet av smörjfett. Ja, du hörde rätt. Vi är Axel Christiernsson, och vi är världens främsta producent av smörjfett. Från huvudkontoret i Nol, som ligger bara 20 minuter med pendeln från Göteborgs centralstation, når vi ut både inom och utanför Sveriges gränser för att skapa anpassade lösningar utifrån våra kunders behov. Kort och gott är vi det internationella, marknadsledande bolaget med ett starkt varumärke, framgångsrika kunder och en härlig företagskultur. Här kommer du inte bara vara anställd, du kommer även få vara med och utveckla företaget framåt: komma med tankar, idéer och förbättringsmöjligheter. Välkommen till regelbunden massage, flextid, ett välmående bolag och ett gäng glada kollegor.

Din profil:
Utöver de egenskaper alla söker till sitt företag (kommunikativ, ansvarstagande, driven, lagspelare etc.) så är vi på jakt efter någon som också har:
  • Mycket goda kemikunskaper (antagligen är du utbildad inom kemi eller har flera års erfarenhet av arbetet inom kemiområdet)
  • Flerårig erfarenhet av produktutveckling och FoU
  • Grymma kommunikationskunskaper i både tal och skrift, engelska och svenska
  • Meriterande med erfarenhet av produktutveckling av smörjmedel, men även polymerer, färg eller andra kolloidala system
  • Meriterande med erfarenhet från kemisk processindustri och kemiteknik
Bli en del av Axel Christiernsson
Kan det vara så att just du är vår nya kemiingenjör? Härligt. Då hoppas vi få välkomna dig till vårt kontor på Strandvägen 10. Vi ser fram emot din ansökan!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Nol

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Talent Manager Mattias Marberg, mattias.marberg@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

Urval sker löpande

Som ledande byrå inom employer branding och rekrytering är vi här för att revolutionera vår bransch, matcha talanger med företagskulturer och stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Nyfiken på att veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här eller hitta fler karriärmöjligheter här.
Oddwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 mars 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren