Mekaniker sökes till Bilab i Kungälv!

Mekaniker sökes till Bilab i Kungälv!

Lastbilsmekaniker sökes till Bilab i Kungälv!

Arbetar du i dagsläget som mekaniker inom fordonsbranschen? Har du kanske även en fordonsteknisk utbildning? Är du dessutom en kvalitetsmedveten, ansvarsfull och problemlösande lagspelare som vill vara med och bidra till ett bolags framgångar? Då kan tjänsten som lastbilsmekaniker hos Bilab vara något för dig! Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I din roll som lastbillsmekaniker kommer du arbeta med service mot kund. Du kommer arbeta i en modern fullservice verkstad och underhålla/reparera/montera samt utföra felsökningar åt kund. I arbetet förekommer det även att transport lastbilarna till och från verkstaden. Mycket av arbete hanteras i diverse affärssystem. God datorhantering är meriterande.

Du kommer arbetat hos ett attraktivt företag som ständigt växer och utvecklas. Du kommer in i en spännande fas för lastbilsindustrin då den mer och mer går mot en full elektrifiering. Detta medför att kunskap och utbildning är en färskvara således sker det kontinuerligt utbildningar inom företaget.

Vem är du?

Vi söker dig som är motiverad och har ambition att bli en kompletterande del av ett framgångsrikt, effektivt och samarbetsvilligt team! Vi lägger stor vikt på vem du är som person, där både effektivitet och förmågan att slutföra arbete med hög kvalitet är bra egenskaper.

Vidare ser vi att du har tidigare erfarenhet av något av följande:

Arbete inom tunga fordon

Fordonsteknisk utbildning (Lägst gymnasienivå)

Arbetat som bilmekaniker/ Arbetat i bilverkstad

Stort teknikintresse/ Stort fordonsintresse och mekar på fritiden

Krav:

B-körkort

Meriterande:

God datorhantering

Erfarenhet av montering och installation av fordons el- och/eller hydrauliksystem.

Traverskort

C-körkort

Om anställningen
  • Placeringsort: Göteborg
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid dagtid/ Heltid kvällstid
  • Tillträde: Omgående/Enligt överenskommelse
  • Anställningsform: Rekrytering
Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Kungälv
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2023 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.