Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Verkstadsansvarig | Kungälv

Publiceringsdatum
24 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Ett spännande tillfälle att leda och utveckla som verkstadsansvarig hos vår kund i Kungälv. Ta chansen att bli en del av ett framgångsrikt team och bidra till att driva verksamheten framåt. Ansök idag för att ta steget mot en givande karriär inom verkstadsbranschen.

Om jobbet

Vi söker nu en engagerad och driven verkstadsansvarig som kommer att spela en central roll i vår kunds verksamhet. Som verkstadsansvarig kommer du att ha en nyckelposition där du ansvarar för att organisera verksamheten i verkstaden.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta att planera och arbetsuppgifter .Du kommer även att vara ansvarig för att inventera och hålla koll på lagersaldo, samt hantera in- och utleverans av material och produkter. Det ingår därför körning av motviktstruck.

För att vara framgångsrik i rollen som verkstadsansvarig behöver du vara strukturerad, noggrann och ha goda ledaregenskaper. Vi värdesätter främst att du vill utvecklas i rollen och därför är inte tidigare erfarenhet som verkstadsansvarig ett krav.

Vi erbjuder dig inte bara en spännande och utvecklande roll, utan också unika utvecklingsmöjligheter där du får möjlighet att vara med och påverka verksamheten i vår kunds verkstad. Du kommer att arbeta i en dynamisk miljö tillsammans med engagerade kollegor som strävar efter att ständigt förbättra och utveckla verksamheten.

Om du är redo för en ny utmaning och vill vara med och bidra till en smidig och effektiv drift av vår kunds verkstad, så ser vi fram emot din ansökan. Ta chansen att växa och utvecklas tillsammans med oss!

Den vi söker

Vi söker någon som kan arbeta självständigt och tar ansvar för sina uppgifter. Som person är du noggrann och har öga för detaljer. Du är van vid att arbeta i en produktionsmiljö och har god förståelse för de processer som ingår. Det är meriterande om du har kunskaper inom mekanik och produktion samt har relevant utbildning inom området. Vi ser gärna att du har lite industrierfarenhet, men det är inte ett krav.

För denna roll är det också viktigt att du har truckkort. Vi ser fram emot din ansökan och möjligheten att diskutera denna spännande möjlighet närmare.

Hur du ansöker

Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Övrigt

Placeringsort: Kungälv

Typ av anställning: särskild visstidsanställning

Lernia är vägen framåt

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 mars 2024 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.