Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

CNC - Operatörer sökes till vår kund i Kungälv!

Ansök nu
Är du systematisk, noggrann och har ett gott sinne för ordning och reda? Har du tidigare erfarenheter som CNC-operatör inom tung-industri. Lernia söker nu erfarna CNC-operatörer till vår kund i Kungälv. Är det dig vi söker?

Välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning:

Kunden du kommer var uthyrd hos erbjuder avancerad skärande bearbetning i metalliska material till kunder med höga krav på kvalitet (t. ex fordonsindustrin). De jobbar med helhetslösningar inom området; svarvning, fräsning och långhålsborrning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är, ladda maskinen med material, göra skär-byten, korrigeringar, operatörsunderhåll och löpande göra kvalitetskontroller och mätningar. Vi jobbar huvudsakligen med långa serier men även kortare, dock ej enstyckstillverkning primärt. Att göra ställ med befintliga program är en naturlig del av jobbet.

Har du goda förkunskaper kan du även få vara med och programmera en del.

Krav
  • Truckkort A och B
  • Industrivana samt erfarenhet av robot eller CNC
  • Erfarenhet av ritningsläsning samt mätdonshandhavande.
Meriterande
  • Traverskort och Säkra Lyft
  • B-körkort
Din profil:

Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och visar ett engagemang för ditt arbete. Du är en nyfiken och arbetsvillig person som tycker om att bidra till företagets framgång. Vidare bör du vara händig, ha splitvision och vara uppmärksam på maskinen, då man arbetar i team och ansvarar för ett antal maskiner tillsammans är också viktigt att du har en god samarbetsförmåga.

Har du tidigare jobbat med Lean produktion eller 5S är det ett plus. Företaget arbetar med ständiga förbättringar så egen initiativförmåga till att driva förbättringsförslag uppskattas.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Heltidsanställning, inledningsvis med visstidskontrakt. Arbetstiderna är heltid,2-skift (dag/kväll)

Tillträdesdag

Intervjuer sker löpande, och tjänsten tillsätts så fort vi hittat de kandidater vi letat efter.

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, www.lernia.se.

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!

Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område
Sista ansökningsdag
08 okt. 2023 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare