Hoppa till innehåll
Kungälvs Rörläggeri AB logotyp

Servicechef inom VS till vår Kungälvs-filial

Ansök nu
Brinner du för att leverera service i toppklass, arbeta kundnära och vidareutveckla såväl verksamhet som medarbetare? Tror du på att det är HELA teamet som tillsammans avgör både det kvalitativa- och ekonomiska resultatet? Då är rollen som Servicechef hos oss rätt utmaning för dig.

Kungälvs Rörläggeri har lång erfarenhet inom branschen. Vi kan den lokala marknaden och våra kunder är återkommande. Tillsammans med våra teknikområden Ventilation, El och Teknik utgör vi ett härligt team med bra sammanhållning och nära samarbete över avdelningsgränserna. Vi kan därmed erbjuda våra kunder mångsidig expertis och tjänster av toppkvalité!

Om tjänsten
I rollen som Servicechef hos Kungälvs Rörläggeri har du en central och betydelsefull roll i att forma och vidareutveckla vår serviceverksamhet. Rollen medför stora möjligheter att själv påverka dess innehåll och prägel, och i vilken riktning du vill organisera och utveckla arbetet för dig själv och vår serviceenhet.

Som Servicechef blir du verksamhetens ansikte utåt, du kommer att ha ett nära samarbete med kunder och leverantörer och aktivt arbetar med att bevara, underhålla och utöka våra kundkontakter.

Du kommer också att ansvara för inköp av material, utrustning och tjänster som tillser att våra leveranser och uppdrag tar hänsyn både till kvalitet och ekonomi genom hela värdekedjan, från förfrågan till färdig leverans.

Till Kungälvs-filialen hör våra kontor Gårdsten, Kungälv och Stenungssund och består idag av serviceledare och ca 20 servicemontörer, vilka du kommer att arbetsleda och stötta i den dagliga operativa verksamheten. Du rapporterar direkt till vår filialchef med vilken du även delar budgetansvaret för enheten.

Om dig
För tjänsten är det primärt att du har bred branschvana, helst med tidigare erfarenhet från liknande roll. Vi ser gärna att du har utbildning inom VS eller annat tekniskt närliggande område.

För att trivas i rollen är du i grunden en affärsmässig och resultatinriktad person, med förmågan att arbeta strukturerat och metodiskt med och mot såväl kort- som långsiktiga må för att skapa en lönsam verksamhet. Du har en god social kompetens och känsla för service, vilket du använder för att bevara samt bygga långsiktiga kund- och affärsrelationer. För oss är det viktigt att du som blir vår nya Servicechef även är en trygg och motiverande lagledare.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och profil till den här tjänsten.

Om oss
Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande roll inom ett framgångsrikt och branschledande företag med en entrepenöriell atmosfär. Du kommer att få arbeta tillsammans med trevliga och proffsiga kollegor. Vidare kommer du även få vara med om att påverka och bidra till utvecklingen av vår serviceverksamhet.

Vi vill att alla ska trivas och må bra på jobbet. Vi erbjuder därför goda utvecklingsmöjligheter, ställer höga krav på arbetsmiljö och erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag.

Ansökan
Låter detta som ditt nästa steg i karriären? Då vill vi mer än gärna att du skickar din ansökan till oss!
Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta vår Filialchef Anna Maria Isaksson via e-post annamaria.isaksson@kror.se eller via telefon: +46 704-19 09 46

Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag.
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson
Anna Maria Isaksson
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
22 okt. 2023 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Kungälvs Rörläggeri AB har erbjudit service med hög kvalitet sedan 1933 och är idag ett av Sveriges största VVS-företag. Vi är ca. 260 anställda fördelade på våra avdelningar i Kungälv, Borås, Gårdsten, Göteborg, Jönköping, Malmö, Stenungsund, Stockholm med stora entreprenader i halva Sverige. Kungälvs Rörläggeri arbetar med alla typer av rörarbeten, service, dygnet-runt- jour, entreprenader, värmepumpar. Affärsidén är att inget arbete är för stort och inget är för litet. All installation och service skall utföras så att kunderna vill fortsätta att anlita oss. Kungälvs Rörläggeri ingår i Are-gruppen. Are är Finlands största installationsföretag och grundades för över 100 år sedan och sysselsätter cirka 3 200 personer över hela Finland och Sverige.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare