Hoppa till innehåll
Ansök nu
Arbetsuppgifter

Vår kund söker en erfaren Business Analyst för ett vikariat. Rollen kräver ett strategiskt tänkande med god förmåga att snabbt komma till lösning och själv kunna stå för genomförandet. Viktigt i rollen är att proaktivt kunna fånga upp behov och förstå organisationens utmaningar, t.ex. vid styrning av affärer, team och lönsamheten. För att sedan ta fram lösningar för hur analys kan användas på bästa sätt för att styra verksamheten och proaktivt arbeta med att förbättra analysmetoder och analysverktyg.

Du kommer även vara med och bidra till att verksamheten går mot datadrivna arbetssätt och visualisering, vilket innebär mycket förändrings- och förbättringsarbete och beslutsstöd för ledningsgrupp.

Kvalifikationer
  • Du har flera års erfarenhet av rollen som Business Analyst inom tjänstesektorn eller detaljhandeln.
  • Du har hög systemförståelse och förmåga att själv skapa analyser och rapporter.
  • Du har goda kunskaper i MS Office, varav mycket goda kunskaper i Excel.
  • Du har mycket goda kunskaper i Tableau.
  • Du är flytande i svenska, i såväl tal som skrift.
  • Du är flytande i engelska, i såväl tal som skrift.
  • Meriterande om du har erfarenhet av att driva och utveckla processer.
Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som Business Analyst så har du god affärsförståelse och erfarenhet av vad som driver affärsnytta. Du är analytisk och strategisk i ditt tankesätt och kan sen översätta detta till ett genomförande. Vidare så är du kommunikativ på ett pedagogiskt sätt, har en god samarbetsförmåga samt är ansvarstagande, ordningsam och noggrann.

När du blir en av oss

Som konsult hos JobBusters kan du känna dig trygg med ett kollektivavtal i ryggen, tillgängliga konsultchefer och engagerade rekryterare. Du som konsult får även tillgång till vårt nätverk av spännande företag och uppdragsgivare! För oss är det viktigt att du som konsult trivs, känner en trygghet och gemenskap till oss som arbetsgivare. Vi erbjuder tjänstepension, löneväxling och möjlighet till flexpension. Du får även tillgång till vår förmånsportal, där du utöver friskvårdsbidrag har tillgång till mängder av rabatter och erbjudanden inom hälsa, hem och fritid, transport, sjukvård och mycket mer! Ditt välmående är av högsta prioritet för oss och vi erbjuder bland annat en digital lösning som hjälper våra medarbetare att hitta verktyg för att hantera vardagens alla utmaningar, både på jobbet och i privatlivet.

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid, kontorstider. Vår kund önskar start 2023-08-14 och uppdraget som är ett vikariat förväntas löpa t.o.m 2024-08-16. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund i Göteborgsområdet. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande.
Mer info
Kontaktperson
Johanna Johansson
Telefon
Email
Område
Sista ansökningsdag
16 juni 2023 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som är inriktade mot tjänstemän och har funnits sen 2011. Vi på JobBusters bryr oss om våra konsulter och vårt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med både konsult och kund. Vårt mål är alltid att matcha våra kunders drömkandidat med våra kandidaters drömjobb!

Vår kund är ledande inom dagligvaruhandeln och finns runt om i hela Sverige med huvudkontor i Stockholm. Här finns uppdrag inom marknad, ekonomi och logistik.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare