Hoppa till innehåll
J BIL logotyp

Fordonstekniker

Ansök nu
Vi söker fordonstekniker till vår anläggning i Aröd
J BIL är ett värderingsstyrt företag vars två viktigaste mål är kundnöjdhet och personalens trivsel och engagemang. Vi jobbar efter våra kärnvärden Kärlek, Energi och Dynamik. Hos oss är det viktigt att besluten fattas av den som har kunskapen, samt att alla blir sedda och bekräftade varje dag.

Om dig
För oss är det viktigt att rätt person är på rätt plats. Din personlighet och attityd är därför avgörande för tjänsten. Som person är du positiv, målmedveten och ser möjligheter. Du bemöter alltid kunder och arbetskamrater på ett mycket professionellt sätt och tar ansvar för att bygga långsiktiga relationer. Du har en hög känsla för service samtidigt som du är noggrann.

Krav och meriter:
Minst 3 års erfarenhet som fordonstekniker
Goda kunskaper inom diagnostik och felsökning
B-körkort
Certifikat inom t.ex AC är meriterande
God datavana är ett krav, likaså goda kunskaper i svenska
  Om jobbet
  På anläggningen i Aröd arbetar vi med Peugeot, Citroen, Opel och Mitsubishi. Har du erfarenhet från något eller flera av dessa märken är det meriterande, vilket också kommer att påverka vilka märken just du kommer att få arbeta med.

  Du har ett operativt ansvar för att självständigt utföra samtliga förekommande reparations- och underhållsarbeten på ett fackmannamässigt sätt inom samtliga utrustningsområden. I uppgiften ingår felsökning, åtgärdande av fel, kontroll av åtgärderna, provkörning och in- och utkörning av fordon.

  Vi lägger stor vikt på personlighet och att du förstår våra kärnvärden och är beredd att jobba enligt dem till 100%.

  Övrigt
  Tillsvidareanställning, inleds med sex månaders provanställning. Körkort B fordras.

  Ansökan
  Ansök senast 31 oktober 2023. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Verkstadschef Andreas Wange på telefon 0724-549813 eller via andreas.wange@jbil.se. Ansökningar behandlas löpande, så det är bra om du hör av dig så fort som möjligt.

  Välkommen med din ansökan!
  Mer info
  Område
  Yrkesroll
  Typ av anställning
  Sista ansökningsdag
  18 nov. 2023 (56 dagar kvar)
  Ansök nu

  Om arbetsgivaren

  Vi är auktoriserad återförsäljare och verkstad för varumärkena Peugeot, Opel, Citroën, Mitsubishi och Hyundai. Vi säljer och utför service/reparationer på både nya och begagnade person- och transportbilar.

  Liknande jobb

  Fler från samma arbetsgivare