Hoppa till innehåll
J BIL logotyp

Diagnostekniker till Aröd

Ansök nu
Vi söker diagnostekniker till vår anläggning i Aröd

J BIL är ett värderingsstyrt företag vars två viktigaste mål är kundnöjdhet och personalens trivsel och engagemang. Vi jobbar efter våra kärnvärden Kärlek, Energi och Dynamik. Hos oss är det viktigt att besluten fattas av den som har kunskapen, samt att alla blir sedda och bekräftade varje dag.

Om dig
För oss är det viktigt att rätt person är på rätt plats. Din personlighet och attityd är därför avgörande för tjänsten. Som person är du positiv, målmedveten och ser möjligheter. Du bemöter alltid dina kunder och arbetskamrater på ett mycket professionellt sätt och tar ansvar för att bygga långsiktiga relationer. Du har en hög känsla för service samtidigt som du är noggrann. God datavana är ett krav, likaså goda kunskaper i svenska.

Krav och meriter:
Minst 3 års erfarenhet som fordonstekniker
Dokumenterat goda kunskaper inom diagnostik och felsökning
B-körkort
Erfarenhet av något/några av dessa märken är meriterande: Peugeot, Citroën, Opel och Mitsubishi Motors
Certifikat inom t.ex AC är meriterande

Om jobbet
Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av felsökning, åtgärdande av fel, kontroll av åtgärderna, provkörning och in- och utkörning av fordon. Du ska kunna ta operativt ansvar för att självständigt utföra samtliga förekommande reparations- och underhållsarbeten på ett fackmannamässigt sätt inom samtliga utrustningsområden.

Din tidigare erfarenhet från olika varumärken kommer att påverka vilka märken just du kommer att få arbeta med.

Vi lägger stor vikt på personlighet och att du förstår våra kärnvärden och är beredd att jobba enligt dem till 100%.

Övrigt
Tillsvidareanställning, inleds med sex månaders provanställning. Körkort B fordras.


Ansökan

Ansök senast 15 september 2023. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Wange på telefon 031-89 79 12 eller via andreas.wange@jbil.se. Ansökningar behandlas löpande, så det är bra om du hör av dig så fort som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
07 okt. 2023 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är auktoriserad återförsäljare och verkstad för varumärkena Peugeot, Opel, Citroën, Mitsubishi och Hyundai. Vi säljer och utför service/reparationer på både nya och begagnade person- och transportbilar.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare