Hoppa till innehåll
Till vår anläggning i Kungälv söker vi nu en verkmästare till vår verkstad.

I rollen som verkmästare kommer du att vara ansvarig för den dagliga driften i vår verkstad där vi utför service och reparation av grönyte-, lantbruks- & entreprenadmaskiner. Tjänsten innefattar allt från bokning av jobb till planering för våra servicetekniker samt tillhörande administration i form av orderläggning, fakturering, garantihantering osv. Du kommer ha kontakt med både kunder och leverantörer och jobba tätt med övriga avdelningar på anläggningen.

För att lyckas i rollen ska du ha någon form av tidigare erfarenhet inom fordonsbranschen och helst inom entreprenad, lantbruk eller liknande. Har du jobbat med liknande arbetsuppgifter så är det meriterande. Du bör ha god datavana och känna dig trygg i det engelska språket i både tal och skrift. Du är en strukturerad person som gillar att ha många bollar i luften och förstår vikten av god service. Du bör också ha god administrativ förmåga.

Har du övriga frågor så kontakta Pernilla Gillholm, anläggningsansvarig på 0303-375315 eller pernilla.gillholm@gunnarsmaskiner.se.

Vi tillämpar löpande tillsättning så tjänsten kan komma att tillsättas innan löptiden för annonsen går ut.

Vi avböjer oss kontakt från externa rekryteringsbolag i samband med denna rekrytering.
Gunnars Maskiner AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
21 dec. 2023 (19 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Fler jobb från samma arbetsgivare

Falköping
Fordon
Företagslogga