Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Erfaren Support- och Utvecklingsingenjör till Nordic Fastening Group!

Publiceringsdatum
26 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Nordic Fastening Group (NFG) söker en Support- och Utvecklingsingenjör som vill vara en del av deras dynamiska team. Hos NFG utvecklas högkvalitativa befästningslösningar och vi letar efter någon som delar den entusiasm för teknik och innovation. Om du är redo att utmana dig själv och växa i en roll som innefattar både support och produktutveckling, fortsätt läsa för att ta reda på mer!

OM TJÄNSTEN:
Friday söker för Nordic Fastening Group (NFG) en Support- och Utvecklingsingenjör. I den här kombinerade rollen kommer du att arbeta både med produktutveckling och kundsupport och vara en värdefull länk däremellan. Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar att delta i tester och utveckling av NFG:s olika produkter. Detta innebär att du kommer att ha möjlighet att vara en aktiv del i att forma och förbättra företagets produktportfölj. Dessutom kommer du att granska defekta produkter och vara delaktig i processen för att förbättra produktkvaliteten, vilket är av avgörande betydelse för företagets framgång.

I din roll kommer du även att använda ritningsprogram som Inventor för att uppdatera produktritningar och dokumentation. Detta är viktigt för att säkerställa att all information är aktuell och korrekt, och att produkterna håller hög kvalitet. Kundsupport är också en viktig del av din uppgift, och du kommer att assistera kunder och säljare med konstruktionsfrågor, särskilt inom områden som betong- och ståldimensionering. Genom att ge expertrådgivning och lösningar hjälper du kunderna att använda NFG:s produkter på bästa sätt.

Du kommer att vara en del av ett teknikteam på tre personer, vilket möjliggör nära samarbete och kunskapsdelning med dina kollegor. Detta teamarbete är viktigt för att ge bästa möjliga support till kunderna.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Delta i tester och utveckling av NFG:s olika produkter.
 • Granska defekta produkter och delta i förbättringsprocessen.
 • Arbeta med ritningsprogram som Inventor för att uppdatera produktritningar och dokumentation.
 • Assistera kunder och säljare med konstruktionsfrågor, särskilt inom betong- och ståldimensionering.
 • Hantera frågor relaterade till material, beständighet och normer.
 • Samarbeta med ditt team för att ge bästa möjliga support.
VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en civilingenjörsexamen inom Samhällsbyggnad, Mekanik eller Väg- och Vatten.
 • Behärskar ritningsprogram/CAD-program.
 • Har minst 5 års erfarenhet av en liknande roll.
 • Kan kommunicera flytande på både engelska och svenska, då båda språken används i det dagliga arbetet.
 • Har ett B-körkort.
Vidare kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet och för att trivas i rollen tror vi att du som person är nyfiken, lösningsorienterad och trivs med att arbeta självständigt. Vi tror att du som söker är en ansvarstagande person som har ett genuint intresse för produktutveckling och service.

OM KUNDFÖRETAGET:
NFG är en ledande leverantör av fästelement och befästningssystem, som erbjuder skräddarsydda lösningar inom industriell montering, byggsektorn, maskintillverkning och andra områden. Deras produktutbud inkluderar maskiner, verktyg för montering, samt muttrar och brickor. NFG tillhandahåller också teknisk rådgivning inom befästningsteknik och strävar alltid efter att leverera högkvalitativa produkter och skräddarsydda alternativ för att uppfylla varje kunds unika behov. De samarbetar nära med sina kunder för att erbjuda teknisk expertis och rådgivning för att optimera användningen och appliceringen av deras produkter.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett långsiktigt uppdrag där du blir anställd direkt av kunden.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid.
 • Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid.
 • Placering: Kungälv/ Göteborg.
 • Rekryteringsansvarig: Elin Samuelsson.
 • Lön: Fast månadslön.
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 dec. 2023 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Mölndal
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Göteborgs stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga