Hoppa till innehåll
Energiteknik logotyp

Elektriker till Energiteknik i Kungälv

Ansök nu
Är du vår nya behöriga elektriker? Tycker du solcellsbranschen är intressant? Vill du arbeta i ett stabilt företag med utvecklingsmöjligheter och i gott sällskap av andra teknikintresserade?

Om tjänsten

Vi projekterar, säljer, levererar, monterar och driftsätter solcellsanläggningar främst till privatpersoner och företag i Kungälv och närliggande kommuner. Vi har en kraftig tillväxt och söker nu en behörig elektriker. Vi är ett sammansvetsat projekt- och montageteam på 6 personer som tycker det är viktigt med både säkerhet på arbetsplatsen likväl som trivsel och att göra ett riktigt bra jobb för våra kunder. Vi delar kontor och lager med vårt systerföretag UPS-teknik som är 21 personer och tillsammans har vi mycket erfarenhet och kompetens i huset som ger en trygghet och stark teamkänsla.

Arbetsuppgifter

Elinstallation av solcellsanläggningar vilket innebär:
  • Inkoppling av solpaneler.
  • Montage av växelriktare och tillhörande batterier samt övriga tillbehör.
  • Uppstart och driftsättning.
  • Utbildning för kunder samt support och service.
  • Efterlevnad av elinstallationsregler, upprättande och uppdatering av egenkontrollprogram.
Även delegering till övriga medarbetare ingår i tjänsten.

Vem är du?

Du har relevant utbildning och har arbetat flera år som elektriker. Det är starkt meriterande om du är behörig elektriker.

Du trivs med att arbeta självständigt och samtidigt tillhöra ett team, är drivande och initiativrik. Har ett starkt kundfokus och är lösningsorienterad. Du tycker om kundkontakter, får gärna vara teknikintresserad och tycka solcellsbranschen är rolig och utvecklande. Du trivs med att vissa dagar kan se lika ut men också helt olika beroende på projekt och kund - du gillar omväxling.

I den här rekryteringen har Energiteknik valt att samarbeta med Find Ab. Kontakta rekryterare Maria Benholm maria.benholm@findab.se 0708-144830 för frågor kring tjänsten


Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
26 juni 2023 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Energiteknik i Kungälv AB (www.enertek.se) är ett systerföretag till UPS-teknik i Väst AB (http://www.ups-teknik.se). UPS-teknik i Väst AB grundades för 21 år sedan och Energiteknik i Kungälv AB har funnits i 8 år. Vi har en intern arbetsmiljögrupp som jobbar systematiskt med arbetsmiljöfrågor och vi har kollektivavtal, Installationsavtalet (med solcellstillägget). Vi är måna om vår personal och vi försöker på olika sätt uppmuntra personalen till friskvårdsaktiviteter. Vi har bra rutiner för arbetsprocesser och har regelbundna möten med delar av eller hela personalen.

Våra medarbetare har stort tekniskt intresse, är intresserade av sol- & miljöteknik och står beredda att hjälpa våra kunder från första besök till driftsatt anläggning. Vi hjälper även våra kunder med fjärrövervakning och service på solcellsanläggningar.

Läs mer på www.enertek.se

Liknande jobb