Hoppa till innehåll

Billackerare Kungälv

Har du erfarenhet av billackering samtidigt som du vill jobba med oss för att bli branschens bästa servicebolag? Då är det kanske dig vi söker som billackerare till oss på Bilia i Kungälv. Du kommer ingå i ett fantastiskt team där alla hjälper varandra.

Det här erbjuder vi

En inkluderande organisation som värdesätter dig och dina kompetenser. Du ges utrymme att växa tillsammans med oss genom utbildning, stöttning, samarbete samt bra utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du vara en del av att skapa hållbara och nya innovativa lösningar.

Vi tycker man ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Vi erbjuder bra personalrabatter och förmåner.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som billackerare arbetar du med alla förekommande arbetsuppgifter inom billackering såsom förarbete, lackering och justering. Detta innebär att du bl.a. utför slipning, maskering, spackling och lackering.

Vad vi önskar av dig

Vi tror att du har fordonsteknisk utbildning motsvarande gymnasienivå, eller liknande erfarenhet från billackering. Du har erfarenhet av lackeringsarbete samt goda kunskaper. Erfarenhet av att arbeta med Cabas och planeringssystemet Cab-plan är meriterande. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
  • Vara noggrann och kvalitetsmedveten.
  • Positiv och professionell i bemötande mot andra
  • Samarbetsvillig och arbetar bra individuellt såsom i grupp
Anställningsform, omfattning, placeringsort

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning. Placering är på Bilias anläggning i Kungälv. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.

Då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Bilia Personbilar logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Område
Yrkesroll
Typ av anställning

Kontaktperson
Håkan Johansson
Email

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Europas största bilåterförsäljare med en ledande position inom service och försäljning av personbilar, transportbilar och lastbilar och tjänster såsom finansiering och försäkring. Biliakoncernen omsatte drygt 30 miljarder kronor under 2020. I Sverige är vi auktoriserade återförsäljare för Volvo, BMW, Toyota, Mercedes, Renault, Lexus, MINI, Porsche, Nissan, Dacia, Smart och Alpine samt har drivmedels- och biltvättstationer. Bilia finns i sex regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen, Skaraborg och i norra Sverige. Vår affärsidé är att erbjuda service, bilförsäljning och tilläggstjänster för ett enklare bilägande - kort sagt en bättre upplevelse för våra kunder. Läs mer om oss på bilia.com

Fler jobb från samma arbetsgivare

Borås
Fordon
Företagslogga
Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Fordon
Företagslogga
Göteborgs stad
Fordon
Företagslogga
Göteborgs stad
Fordon
Företagslogga