Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
07 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Som säljare hos oss kommer du arbeta dagligen med kundkontakt och försäljning av både nya och begagnade fordon.

Tjänsten är platsbaserad hos oss i Kungälv, men du kommer även bedriva uppsökande försäljning mot nya och befintliga kunder. Vi söker en person som helst är lokalt förankrad runt Kungälv.

Lönen består av både en fast och en rörlig del, där du själv är med och påverkar den rörliga delen genom ditt arbete. Är du den vi söker?

I rollen som säljare ingår bl. a. följande områden:
  • Vägleda kunden i sitt köp av bil
  • Jobba i vårt säljsystem SAMS
  • Fordonsfinansiering
  • Försäkringsrådgivning
Din profil
Meriterande är om du har tidigare erfarenhet inom försäljning och gärna arbetat mot företag tidigare. För att lyckas i rollen behöver du vara social, engagerad och ha lätt för att samarbeta.

B-körkort är ett krav.

Du ska ha lätt för siffror och vara detaljorienterad men samtidigt ha koll på helheten. Du är strukturerad men tänker gärna utanför boxen och kommer med idéer om förbättringar och stödjer verksamheten genom kreativitet och kontroll.

Övriga önskemål:
  • Drivande, proaktiv och inflytelserik som person
  • Kunna jobba med frihet under ansvar
  • Erfarenhet av finansiering
Anställningsomfattning är heltid och tjänstgöringsort är Kungälv.

Ansökan
Du är välkommen med din ansökan (CV samt personligt brev) eller frågor kring tjänsten till emil.runfelt@bilab.se alternativt via knappen "Ansök nu".

Liknande Jobb

Bilab Kungälv AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 mars 2024 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilab grundades 1963 och är auktoriserad återförsäljare för Audi, Volkswagen och Scania. Koncernen består idag av tre bolag där vi har försäljning, serviceverkstad, skadeverkstad, reservdelsförsäljning, biluthyrning samt finansiering. Idag är vi 85 medarbetare och omsätter närmare 800 Mkr.