Hoppa till innehåll
Ansök nu

Nu söker vi en filialchef till vår toppmoderna nysatsning i Kungälv. Som filialchef hos Beijer bär du det övergripande ansvaret för den dagliga driften & försäljningen. Vid din sida har du den lokala ledningsgruppen som består av butikschef, lagerchef och säljchef. Rollen är bred och bygger på lokalt entreprenörskap, handlingskraft och ett stort operativt hjärta för att driva en verksamhet tillsammans med personalen. Brinner du för ledarskap och tror på att engagerad personal är vägen till framgång? Är du vår nya stjärna och vill bygga Beijer med oss? Ansök då redan i dag!

Beijer erbjuder

Som Filialchef verkar du i en roll med mycket frihet under ansvar. Du får en unik chans att arbeta i en miljö som välkomnar egna initiativ och ger dig möjlighet att leda samt utveckla dina medarbetare/verksamheten i ett nära, operativt ledarskap. Beijer i Kungälv är en av våra senaste filialer inom Beijer i region väst. Kulturen består av prestation, lojalitet och prestigelöshet.

Dina huvudsakliga uppgifter

  • Utveckla, utvärdera och följa upp filialens arbete systematiskt och på ett hållbart sätt samt bidra till ständiga förbättringar
  • Tillsammans med ledningsgruppen, ta fram filialspecifik verksamhetsplan i enlighet med försäljningsstrategin
  • Som ledare utveckla, coacha och engagera funktionschefer och rapporterande medarbetare i enlighet med Beijers kundlöfte
  • Genom samarbete med andra filialchefer bidra till regionens och företagets mål och utveckling
  • Tillsammans med ledningsgruppen driva ledarförsörjning, försäljnings- och kompetensutveckling
  • Deltagande i daglig drift
  • Skapa förutsättningar för en god prestationsmiljö
  • Ansvara för det systematiska arbetsmiljöarbetet på filialen
  • Verka för att Beijer Byggmaterial ska vara en attraktiv arbetsgivare

Vem söker vi?

En affärsdriven ledare med ett sinne för att driva personal och affärer på ett energirikt, öppet och målinriktat sätt. Du har ett självständigt tänk och vågar driva fram idéer men trivs med att utifrån ett nära samarbete med lokala ledningsgruppen och centrala supportfunktioner verka för att tillsammans finna de bästa affärsmöjligheterna för filialen. Som person är du driftig, strukturerad och prestigelös.

Du bör trivas med att arbeta i en snabbrörlig miljö med högt i tak och ha en förmåga att skapa goda kundrelationer och en god gemenskap på filialen. För att lämpa sig i rollen ser vi att du har dokumenterad erfarenhet av ledarskap, personal samt dokumenterad B2B försäljning. Erfarenhet eller införskaffad kunskap om byggmaterialbranschen betraktas som mycket meriterande.

Beijer som arbetsgivare

Beijer Byggmaterial erbjuder dig en roll i ett företag som med en stark företagskultur och tydliga värderingar. Vi ska vara den mest pålitliga byggmaterialhandlaren genom att vara schyssta, passionerade och stolta. Vi är stolta över att vara proffsbyggarnas förstahandsval, vilket vi lyckas med genom ett starkt lokalt entreprenörskap och det centrala stöd som Servicekontoret erbjuder.

I denna roll rapporterar du till vår Regionala Operativa Chef och blir en del av ett härligt, passionerat team.

Vi erbjuder kollektivavtalsenlig lön och schyssta villkor.


Nästa steg
För frågor om tjänst eller process, kontakta Sead Behram, Regional Operativ Chef, på

sead.behram@beijerbygg.se

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan hänvisar till ansökningsformulär via annons. Samtliga sökande kontaktas efter avslutad rekryteringsprocess. Tjänsten är på heltid med placeringsort Kungälv.

Varmt välkommen med din ansökan!

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
18 okt. 2023 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter drygt 7 miljarder SEK och har mer än 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordeuropas ledande distributör av byggmaterial med verksamhet i Danmark, Grönland, Norge, Sverige, Finland och Tyskland. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige, STARK i Finland och STARK i Tyskland.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare