Hoppa till innehåll
Autolane AB logotyp

Tekniker / mekaniker personbil

Om tjänsten
 • Utföra inköpstester på bilar samt rekommendation för åtgärd, detaljer som behövs, priser för detta samt arbetskostnad.
 • Serva alla fabrikat av bilar enligt fabrikanternas anvisningar med allt vad det innebär.
 • Felsöka i våra diagnosprogram.
 • Reparera skadade detaljer och byta ut slitna delar.
 • Samarbeta med övriga roller på företaget genom att bidra med ingående teknisk kompetens och lösningar.
 • Tillsvidare anställning med, för rätt person, konkurrenskraftig fast månadslön.
Vad vi erbjuder:
Enorma förmåner för den som har fordon och i synnerhet bilar och motorcyklar som hobby. Vi bygger just nu ett helt nytt gym för personalen i våra nyrenoverade lokaler, har generös lönesättning och främst en lyhörd företagskultur där ledningen inte tvekar att investera i personalen.

Våra ägare och främst kunder har höga förväntningar på oss och rätt person kommer få intern löpande coaching av närmsta mentor/chef och få gå alla utbildningar som erbjuds och krävs av våra leverantörer.
Självklart förväntas du inte kunna allt på en gång utan vi kommer ge dig rätt förutsättningar för att lyckas. Vi har redan i dag mycket erfarna tekniker med stor vilja att forma rätt person för att klara de krav och förväntningar som ställs på en tekniker i ett företag som arbetar med premiumprodukter och tjänster. Ett absolut krav är att du ser anställningen som mycket långsiktig då vi ser fram emot att bygga ett av de mer kompetenta teknikerteamen som finns.

Om dig:
 • Du har någon form av bakgrund som tekniker/mekaniker och har såklart god datorvana.
 • Har en stor passion för bilar.
 • Du är enormt noggrann av dig och är stolt över att göra ett bra jobb. Du har den brinnande viljan och kan därmed lära dig det mesta. Du är lika ödmjuk inför uppgiften och vill ta åt dig och lära dig av våra redan mycket erfarna tekniker.
 • Har du erfarenhet som bil tekniker så är det starkt meriterande.
 • Självklart så har du A körkort.
Hör gärna av er om ni har några frågor kring tjänsten, mejla: ansokan@autolane.se

Våra intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, så sök tjänsten redan idag!

Ser fram emot att höra av er!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
14 okt. 2023 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Autolane är en ung och mycket aktiv aktör på den svenska mc marknaden. Vi har sedan starten för 10 år sedan gått till att bland annat ha en av landets största försäljning av begagnade motorcyklar med mycket gott renomé. Nu ska vi växla upp och utveckla vår verkstad till att bli minst lika framgångsrik och omtyckt som vår försäljningsavdelning, och vi har mycket spännande på gång för att nå detta mål. Här råder stor framtidstro och vi ser till att vår personal ska få alla verktyg för att lyckas. Även om vi alltid har många otroligt fina motorcyklar i nästan alla segment så ser vi vår personal som vår absolut största tillgång och däri ligger vår nyckel till framgång. Vi tror på att man ska kunna komma överens och bli kompis med alla på firman. Här tar vi alla hand om varandra och tryggheten i gruppen är det absolut viktigaste på Autolane. Med tryggheten kommer möjlighet till kreativa lösningar och glädjen i att få åka till jobbet varje morgon.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare