Hoppa till innehåll
AD Kungälv logotyp

Rubrik: AD Kungälv söker Reservdelsperson

Publiceringsdatum
21 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
AD Kungälv fortsätter växa och söker nu fler medarbetare.

Är du en ansvarstagande och serviceinriktad person med ett genuint fordonsintresse? Då kan rollen som reservdelsperson hos oss på AD vara helt rätt för dig.

Som reservdelsperson arbetar du nära våra kunder och agerar problemlösare. Vi strävar efter att ha den bästa servicen våra kunder kan hitta och därför är det viktigt att du känner det som naturligt att ta ansvar i ditt arbete och att du gillar att arbeta för att lösa problem under dagar som inte är den andra lik.
Du kommer få möjlighet att jobba med allt från att hjälpa kunder över disk, telefon och web, plocka order och köra ut delar med budbil till olika typer av förbättringsarbete i butiken.

Vi söker dig som är ansvarstagande, ärlig och flexibel i ditt sätt att ta dig an en uppgift eller en utmaning. Du pratar och skriver bra svenska, kan förstå och göra dig förstådd på engelska samt har B körkort och god datorvana.
Kunskap kring bilens funktion och komponenter är ett krav samt att tidigare erfarenhet från fordonsbranschen är meriterande.

Är du personen vi söker? Din ansökan vill vi i så fall ha senast den 17 december till jobb.stenungsundsgruppen@adbildelar.se, ansök redan idag! Intervjuer kommer att ske löpande.

Vid frågor angående tjänsten kontaktar du felix.jonsson@adbildelar.se
AD Kungälv logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 dec. 2023 (11 dagar kvar)

Liknande Jobb

Mölndal
Fordon
Företagslogga