Servicetekniker till Energy Rental

Servicetekniker till Energy Rental

Är du vår nästa servicetekniker som vågar dela med sig av både idéer och frågor, som lär sig av sina framgångar och vill anta utmaningar som verkligen kräver ett energiskt engagemang? Om svaret är ja, då rekommenderar vi dig att läsa vidare!

Om tjänsten

Som servicetekniker så arbetar du med underhåll, service, felsökning, reparationer och installation på plats hos kund av främst Caterpillars produktprogram, som innefattar generator-set, kylmaskiner, värmepannor, lastbanker och transformatorer. Arbetet utförs på plats i verkstaden i Kungälv samt ute hos kund i närområdet såväl som runt om i Sverige. Du kommer att rapportera till ansvarig chef på plats i Kungälv.

Din bakgrund

Vi söker dig som har tidigare har arbetat som servicetekniker eller serviceingenjör. Tjänsten kräver att du har god el-kunskap och kännedom om generatorers konstruktion och funktion.

Utöver ovannämnda behöver du ha:

  • God datorvana
  • Erfarenhet av att köra truck
  • B-körkort
  • Tekniskt gymnasium eller likvärdig bakgrund
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, muntligt och skriftlig

Det är även meriterande om du har:

  • Kunskap om kylmaskiner eller innehar kylcertifikat
  • El certifikat (begränsade elbehörighet eller liknande)
  • Jobbat inom med uthyrningsverksamhet

Din profil

För att lyckas i tjänsten som Servicetekniker bör du vara serviceinriktad och flexibel, då du är vår representant på plats hos kund- Som person är du noggrann, driftig, händig och du tar dig an uppgifter och utmaningar med stort engagemang och en positiv inställning. Du uppskattar en roll som ibland kan innebära obekväma arbetstider och fysiskt hårt arbete där laganda krävs för att lösa tidspressade uppgifter.

Vi på Zeppelin erbjuder:

  • Ett roligt och varierande jobb som servicetekniker på en arbetsplats med god gemenskap och fin sammanhållning.
  • Du får möjlighet att representera ett av världens starkaste varumärken.

Placering: Du utgår från vår verkstad i Kungälv, resande kommer att krävas i rollen.

Frågor? Kontakta Ivan Radovanov, 0706941912

Intresserad? Vi ser fram emot att ta emot din ansökan senast 18 dec.

Urval och intervjuer sker löpande och kan tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Mer info
Område Kungälv
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.zeppelin-cat.se
Sista ansökningsdag 18 dec 2022 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Zeppelin Sverige AB är exklusiv återförsäljare för Caterpillar Inc. i Sverige och erbjuder nya och begagnade entreprenad- och gruvmaskiner, uthyrningstjänster samt motorer och elgeneratorer. I utbudet finns mer än 100 maskintyper, från minigrävmaskiner till gigantiska gruvtruckar. Maskinerna är driftsäkra, bränsleeffektiva och bygger på modern teknologi. I segmentet för motorer och generatorer är Zeppelin en ledande leverantör av lösningar för applikationer inom industri, marin och järnväg. Den svenska verksamheten är komplett med försäljning, service, finansiering och uthyrning. I organisationen finns gedigen kunskap hos servicetekniker och ingenjörer som servat Caterpillar-produkter under årtionden. Zeppelin tar hand om kunder i hela Sverige och har cirka 520 anställda på 14 platser från norr till söder. Zeppelin Sverige AB är en del av den tyska Zeppelin-koncernen. Mer information finns på zeppelin-cat.se.