Kranbilschaufför till Göteborg

Kranbilschaufför till Göteborg

Tjänstebeskrivning

Är du intresserad av lastbilar, driven och vill jobba med härliga kollegor? Då kan tjänsten som kranbilschaufför till Göteborg vara rätt tjänst för dig!

Till Viacon VA söker vi nu en kranbilschaufför. I tjänsten som kranbilschaufför kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara att leverera gods till våra kunder i Västra Götaland. Godset du levererar är allt som har med VA att göra, t ex markrör, pumpar, brunnar, ventiler etc. Du kommer att arbeta i ett litet, tight gäng där alla ställer upp för alla och där du blir en viktig spelare i laget. För rätt person finns goda möjligheter till utveckling inom företaget.

Du kommer även att arbeta med följande:
  • Lastning och lossning
  • Viss truckkörning
  • Plock och pack
  • Hjälpa till i butiken vid behov
Tjänsten passar dig som är prestigelös och väljer laget före jaget. Du är ansvarsfull och noggrann samt inte rädd för att hoppa in och hjälpa till där det behövs.

Krav på person

För att lyckas i rollen som kranbilschaufför krävs vidare:
  • C-körkort
  • Krankort
  • YKB
  • Truckkort
Det är meriterande om du har körvana med lastbil sedan tidigare. Är du dessutom van vid att jobba mot deadlines ser vi det som en stor fördel. I din roll som kranbilschaufför kommer du att ha daglig kontakt med kunder. Därför är det av stor vikt att du är service minded, flexibel och behärskar svenska i tal och skrift.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som kranbilschaufför. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt

Start: Omgående/Enligt ök.
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid, 7-16
Plats: Kungälv

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Beatrice Sjöblom på beatrice.sjoblom@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra kandidater utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 28 juni 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Viacon VA är en specialiserad distributör som erbjuder VA-produkter såsom rör, rördelar, pumpar, brunnar, betäckningar, ventiler, kopplingar med mera samt geotekniska produkter för användning i små och medelstora anläggningsprojekt.

Sökord: chaufför, kranbil, lastbil, kran, c-körkort, ykb, truckkort, krankort