Mekanikkonstruktör till Swedish Match i Kungälv

Mekanikkonstruktör till Swedish Match i Kungälv

Till Swedish Match söker vi nu en driven Mekanikkonstruktör som ska arbeta med konstruktion och implementering av nya tekniska lösningar och maskiner. Du kommer också ingå i projekt och ansvara för layoutframtagning samt arbeta med dagliga tekniska förbättringar. Tjänsten är en tillsvidareanställning med omgående tillträde. Du erbjuds en utvecklande och stimulerande tjänst där du får samarbeta med trevliga och kompetenta medarbetare.

Om Swedish Match:
Swedish Match är en internationell börsnoterad koncern som utvecklar, tillverkar och säljer marknadsledande produkter inom snus, cigarrer, tuggtobak samt tändprodukter som säljs över hela världen. Tillverkningen sker i sju länder och med världskända varumärken, hundraårig kunskap, innovation och råvaror av högsta kvalitet följer man rådande samhälls- och konsumenttrender noga. Swedish Match aktie är noterad på NASDAQ OMX Stockholm (SWMA) och koncernens försäljning 2019 var 14 729 MSEK och vinsten var 5 307 MSEK. Antalet medarbetare var 2019 i genomsnitt 6 712 st och huvudkontoret ligger i Stockholm.

Mer information om företaget och dess varumärken finns på www.swedishmatch.se

Se gärna filmen om hur snustillverkning går till från frö till dosa på Swedish Match i Kungälv: https://www.swedishmatch.se/snusakademin/tillverkning/

Ansvarsområden som Mekanikkonstruktör:
Som Mekanikkonstruktör kommer du att ha ett varierande och ansvarsfullt tekniskt arbete. Du kommer arbeta med konstruktion och implementering av nya tekniska lösningar och maskiner och ingå i projekt, ansvara för layoutframtagning samt arbeta med dagliga tekniska förbättringar.

Du kommer att arbeta inom avdelningen Processutveckling Kungälv och ingå i en grupp som består av produktionstekniker, förbättringsledare och projektledare vilka arbetar på uppdrag av fabriken. Din huvudsakliga uppgift blir att arbeta som mekanisk konstruktör som aktivt arbetar med att utveckla, förbättra, anpassa och förvalta fabrikens produktionsprocesser, för båda befintliga och nya produkter.

Dina egenskaper:
För att trivas och lyckas i rollen som Mekanikkonstruktör är det viktigt att du är tekniskt kunnig, kreativ och nyfiken. Du drivs av att praktiskt testa idéer och konstruktioner. Du vet att du är en del av ett större sammanhang och kan enkelt och pedagogiskt samarbeta och kommunicera med medarbetare och leverantörer med olika kompetensinriktningar. Som person är du resultat- och målinriktad och tar ansvar för att leverera din del i helheten. Du är trygg och prestigelös i din roll vilket innebär att du har lätt för att samarbeta och dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Du anser också att struktur och ordning skapar tid och rum för nyfikenhet och kreativitet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, intresse och nyfikenhet på teknik och innovation. Till sist har du också ett stort hjärta och mycket humor.

Dina kvalifikationer:
Vi söker dig som har teknisk högskoleutbildning inom maskin- alternativt mekanik eller motsvarande. Alternativt kanske du är en gymnasieingenjör och har flerårig konstruktionserfarenhet. Det är ett stort plus om du har:
  • arbetat med hygienisk design eller har motsvarande kunskaper.
  • erfarenhet från livsmedelsindustrin och förpackningsmaskiner.
  • erfarenhet av Solid Works Enterprise PDM.
  • beställarkompetens gentemot externa samarbetspartners
  • erfarenhet från utveckling av nya maskinkoncept
Du har god datorvana och bör ha flerårig erfarenhet av att arbeta i Solid Works och du behärskar obehindrat svenska och engelska i tal och skrift.

Som en del i Swedish Matchs rekryteringsarbete genomgår slutkandidater en bakgrundskontroll och nyanställningsundersökning, detta för att öka kännedomen om framtida medarbetare.

Vad kan Swedish Match erbjuda dig?
Swedish Match fokuserar på sitt arbetsgivarvarumärke ur flera perspektiv för att säkerställa att bolaget behåller och attraherar en stark bas av duktiga medarbetare. Det är det egna arbetsresultatet och intresset som avgör hur medarbetaren utvecklas och vill gå vidare i sin karriär. Som global aktör strävar företaget också efter att skapa ett stimulerande internationellt arbetsklimat och många av de högre befattningarna tillsätts med fördel genom internrekrytering. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Kungälv. Du får en gedigen introduktion samt varierande och stimulerande arbetsuppgifter. Du kommer arbeta i en trevlig och modern arbetsmiljö med inspirerande och kunniga kollegor. Marknadsmässiga lönevillkor med personalförmåner ingår.
Mer info
Kontaktperson Anette Norling
Telefon 0706286660
Område Kungälv
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Civilingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vegahr.se
Sista ansökningsdag 30 nov 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Professionella, jordnära, trevliga och duktiga på att hitta rätt, snabbt
Har dessa egenskaper stor betydelse för dig när du väljer rekryteringspartner?
Vi på Vega HR AB hjälper framgångsrikt våra kunder inom privat näringsliv och offentlig verksamhet med att rekrytera eller hyra ut rätt chef, specialist och medarbetare.

Besök vår hemsida www.vegahr.se för mer information om oss och vårt erbjudande. Du kan också kontakta Anette Norling på 0706-286660 eller via mail: anette.norling@vegahr.se

Välkommen!