Unoflow AB i Kungälv söker Montör

Unoflow AB i Kungälv söker Montör

Arbetsuppgifter

Vi söker en montör till vårt produktions- och logistikteam på Rollsbo industriområde i Kungälv. Arbetet består huvudsakligen av montering och lastning/lossning av våra produkter, och kan ibland innehålla en del fysiskt ansträngande moment som behöver skötas i högt tempo, utan att kvalitet och noggrannhet blir lidande.
Tjänsten är heltid, dagtid, med provanställning och målet att bli tillsvidareanställd efter prov-perioden, möjlighet till snabbt tillträde är en klar fördel.

Din Profil

För att trivas på denna tjänst bör du vara arbetsvillig, engagerad samt noggrann och villig att ta ansvar för ditt arbete. Du kommer arbeta i ett ungt team med stort eget ansvar, så att passa in i, och samarbeta bra med teamet är avgörande. Är du en händig person med någon vana av teknik, kanske någon tidigare erfarenhet av monteringsarbete eller truckkörning så är det en bonus.
B-körkort och god Svenska & Engelska kan också det vara meriterande, men att hitta rätt person, som passar in hos oss, är prioriterat.
Mer info
Kontaktperson Anders Dynehäll
Email Mejla Anders Dynehäll
Område Kungälv
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.unoflow.se
Sista ansökningsdag 13 nov (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett företag i teknikhandelsbranchen som historiskt sett fungerat som distributör/grossist för ett antal varumärken inom kompressorer och tryckluft, på senare år har företaget startat produktion & montering av produkter med egna varumärken, och denna verksamhet har hjälpt oss att växa stadigt de senaste åren.
Produktionsverksamheten är i tillväxt, och denna tjänst kan för den med vilja och ambitioner leda vidare i företaget i takt med att vi växer.
Med ca 10 Anställda är vi fortsatt ett relativt litet företag, organisationen och kommunikationen är rak och prestigelös, vi tror på eget ansvar och varje anställd hos oss är en avgörande kugge för att företaget skall fungera och kunna fortsätta växa, att personalen trivs och har möjlighet att göra sitt jobb bra har hög prioritet.