Serviceelektriker till UPS-TEKNIK i Kungälv

Serviceelektriker till UPS-TEKNIK i Kungälv

Gillar du ett varierat arbete i olika miljöer och på olika platser? Har du elkunskap och stort tekniskt intresse? Vi hjälper företag, sjukhus, serverhallar med mera att säkerställa en jämn och säker strömförsörjning.

Om tjänsten

Du kommer att arbeta med installation och service tillsammans med våra 8 servicetekniker, Marcus som är arbetsledare och Johan som är elansvarig. Våra uppgifter är förebyggande underhåll, reparation och driftsättning av UPS-system hos våra kunder. Det är stor variation bland våra kunder och ingen dag är den andra lik. Vi är ett härligt gäng där vi månar om våra kunder och att ha kul på jobbet. Vi utgår från vårt kontor/lager i Kungälv och det förekommer övernattningar.

Vem är du?

För att arbeta som service-elektriker behöver du ha praktisk och teoretisk kunskap inom el-området och genomgått el-programmet. Du trivs med variation i ditt arbete och att arbeta självständigt lika mycket som i team. Att vara praktisk och serviceminded är naturligt för dig och du vill alltid ha en nöjd kund.

Kvalifikationer:
  • Genomgått elprogrammet eller likvärdig gymnasial utbildning. (ECY-certifikat).
  • Erfarenhet av arbete med el
  • God social förmåga
  • B-körkort.
  • Svenska i tal och skrift.
Vad erbjuder vi?

En fast anställning på heltid i ett tryggt företag där vi är måna om vår personal. Kollektivavtal finns. Företagsbil ingår i tjänsten.

Om oss

Sedan starten år 2002 har mycket hänt på UPS-teknik. Med 20 år i branschen och 20 medarbetare är vi idag en stark partner och helhetsleverantör när det gäller säker strömförsörjning. Vi levererar produkter med mycket hög kvalitet och driftsäkerhet, rätt pris/prestanda och enkelt handhavande. Detta tillsammans med våra kompletta servicetjänster ger våra kunder en kontaktyta oavsett om det gäller produkter eller service inom säker strömförsörjning. Via vårt stora lager i Kungälv kan vi erbjuda snabba leveranser och där har vi även ett eget testrum för att kvalitetssäkra anläggningar innan leverans. Vi utför kundanpassade tester dvs mätningar och belastningsprov på anläggningar tillsammans med kunden. Vi har också utrustning för elkvalitetsmätningar och analyser på elnät samt utrustning för att utföra kompletta batterikapacitetstest på alla stationära batterier både bly och nicd.

Vi levererar säker strömförsörjning till bl a sjukhus, industri, serverhallar, fartyg, nätbolag och privata företag. Dessutom utför vi service och tillhandahåller slitdelar till samtliga fabrikat inom området UPS, DC-system och reservkraft.

Läs mer på www.ups-teknik.se

I den här rekryteringen har UPS-TEKNIK valt att samarbeta med Find Ab. För frågor kring tjänsten kontakta rekryterare Maria Benholm. maria.benholm@findab.se tel 0708-144830

Urval sker löpande så sök tjänsten nu!
Mer info
Kontaktperson Maria Benholm
Telefon 0708-144830
Område Kungälv
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ups-teknik.se
Sista ansökningsdag 12 nov 2022 (40 dagar kvar)