Säljare i Telias butik i Kongahälla Center

Säljare i Telias butik i Kongahälla Center

Nu letar vi efter dig som är över 18 år och söker extraknäck och vill börja bygga på ett grymt CV!

Är du över 18 år och söker ett extra jobb där du kan bygga ditt framtida CV och kanske göra karriär om det känns rätt? Då är detta jobbet för dig!


Jag söker nu en säljare i Telias butik i Kongahälla center. Du kommer lära dig massor av skills som du har nytta av i framtiden.

Se hur det är att jobba i Telias butiker här: https://www.teliacompany.com/sv/karriar/rekrytering/

Du blir en del av ett mixat team på 6 st. där vi gemensamt vill bli Telias bästa butik. I teamet finns också jag Matilda Hansson Rosell, Store Leader där jag coachar och stöttar oss i rätt riktning.

Ditt övergripande ansvar är att bemöta och utforska kunders behov och lösa deras problem genom att sälja våra tjänster och produkter mot både privat- och företagskunder. Det innebär att du arbetar mot tydliga individuella och gemensamma mål kopplat till både försäljning och kundbemötande. Du har stor möjlighet att påverka din lön med bonus baserat på din och teamets prestation. Tjänsten är en TIMANSTÄLLNING med fast schema som bla innebär varannan helg.


Är det här du?
Du har förmågan att snabbt skapa förtroende hos andra människor, ta initiativ och viljan att på ett affärsmannamässigt och lösningsorienterat arbeta målinriktat med kunds behov i högsta fokus. Har du tidigare erfarenhet av att driva försäljning eller utbildning finns det fördelar, men har du inte det gör det inget. Vi kommer lära dig! Det vi däremot ser som ett som krav är att du fyllt 18 år, har fullständiga gymnasiebetyg eller pågående gymnasieutbildning, kan flytande engelska och svenska.

Dina personliga kompetenser:

  • Affärsmannamässig - Du har kunden i högsta fokus och nyttja din expertis för kundbemötande i världsklass.
  • Initiativtagande - Du tar självmant nya initiativ och agerar i kundmötet.
  • Säljorienterad - Du lägger ner tid och engagemang på att uppnå önskvärda resultat.
  • Förmåga att skapa förtroende - Du etablerar relationer och influera andras beslut.

Din erfarenhet:

  • Du har fyllt 18 år, färdigställt en gymnasieexamen och kan svenska, engelska flytande är ett krav.
  • Flera språk är en fördel.
  • Erfarenhet eller utbildning av försäljning eller kundtjänst är meriterande, men inget krav.

Mer än bara ett jobb!

Oavsett vilket jobb du söker hos oss, ger vi dig verktygen och stödet du behöver för att styra din personliga utveckling. Vi vill hjälpa dig att utvecklas både på ett personligt plan och i din yrkesroll. Hos oss blir du en del av ett kreativt, motiverande och välkomnade företag där alla kan vara sig själva, med likvärdiga möjligheter att utvecklas. Vi respekterar människor och värdesätter mångfald. Förutom en attraktiv och inkluderande arbetsmiljö erbjuder vi flexibilitet och ett brett utbud av olika förmåner.

Intresserad?

Tveka inte att skicka in din ansökan om du vill bli en del utav vårt team! Om du vill veta mer om jobbet är du välkommen att kontakta mig på matilda.hansson-rosell@teliacompany.com eller 0730931059.

Vi ser fram emot din ansökan. För att kunna hantera dina personuppgifter på ett säkert sätt, ber vi dig att ansöka via vårt rekryteringssystem. Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post eller andra kanaler. Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 2022-11-30.

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater kommer att omfattas av en bakgrundskontroll.

Välkommen till Telia - Home to your next big opportunity!

Mer info
Område Kungälv
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Deltid
Hemsida https://www.teliacompany.com/sv/karriar/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Everything we do is reflected in our purpose: To reinvent better connected living. That’s how we make a difference for our customers in the big and in the small. That’s how we contribute to the lives and livelihoods where we are present. Our skilled people and partners, innovative technologies and powerful networks are there to make daily life smoother and richer for our customers and help societies and business become more efficient and sustainable. Welcome to Telia, the home of your next big opportunity and a place where everyone can be themselves with equal access to opportunities.