Marketing Technologist till vår kund i Kungälv

Marketing Technologist till vår kund i Kungälv

Vi söker dig som vill ta dig an uppdraget som Marketing Technologist till en av våra kunder i Kungälv/Solna med start i September.

Vår kund är ett välkänt stort företag. Som Marketing Technologist har du huvudansvar att stötta i strategiarbete kopplat till nya tekniska förmågor och förbättring av befintliga systemlösningar inom Marknad. I ansvaret agerar du teknisk specialist kring systemintegrationer, systemteknik och processer, men även stöd i utvecklingsfrågor som inkluderar val av nya lösningar och förändringsarbete. Detta är en helt ny roll vilket ger dig goda möjligheter att sätta din egen prägel på tjänsten. Tjänsten kan vara placerad i Kungälv eller i Solna.

Detta är ett konsultuppdrag med start 1 September som kommer att pågå 6 månader fram, för rätt person finns goda möjligheter till anställning hos kund.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad - oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".
Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef - allt för att du ska få utvecklade uppdrag på trivsamma arbetsplatser.
Knipa en plats i vårt nätverk med TNG-konsulter inom ekonomi och administration. Här får du också möjlighet att utbyta erfarenheter och träffa andra konsulter på sociala aktiviteter som vi återkommande arrangerar.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:
  • Deltar i produktutveckling och innovationsprojekt för kunds Reklams produktportfölj. Agerar teknisk specialist för verksamheten och IT.
  • Som verksamhetens specialist proaktivt föreslå och på uppdrag genomföra löpande förbättringar och nyutvecklingar av våra verktyg, system och processer.
  • Ansvarar övergripande för systemintegrationer, systemteknik och processer kopplat till tekniska förutsättningar.
  • Kontakt /dialog med samarbetspartners och leverantörer kopplat till tekniska förutsättningar.
  • Ansvarar för utbildning och kunskapsdelning kring ansvarsområdet.
  • Ansvarar för datadrivna ramverk i form av mall- och layoutstrukturer
  • Ansvarar för presentationslogik av grafisk kommunikation
  • Ansvaret sträcker sig från nyutveckling till skapandet av proof of concept för att testa hypoteser i en tidig fas och fram till överlämning till drift och förvaltning
Värt att veta

Uppdragsperioden sträcker sig från 1 september och 6 månader framåt och sedan finns goda möjligheter till en anställning hos kund. Tjänsten är på 100 % med placering i Solna eller Kungälv. Kund har i regel 3 dagar på kontoret och 2 dagar flexibelt.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en akademisk utbildning och/eller annan relevant erfarenhet av marknadsföring eller liknande arbete med Marketing Automation. För att lyckas i rollen ser vi att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har goda kunskaper i HTML och CSS. Vi ser också att du har grundläggande kunskaper och erfarenhet av SQL programmering samt god förståelse för verktyg som XML, JSON, CSV.

Som person är du nyfiken, lösningsorienterad och ansvarstagande. Vidare ser vi att du är självgående, analytisk och har ett eget driv.

Intresserad?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Jenny Nilsson
Telefon 0704913716
Område Kungälv
Yrkesroll Data & IT, UX & Webbdesign, Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/