Erfaren Redovisningskonsult till MH konsult Väst AB i Kungälv!

Erfaren Redovisningskonsult till MH konsult Väst AB i Kungälv!

Är du en erfaren och kundinriktad redovisningskonsult? Söker du en tjänst med stora utvecklingsmöjligheter där du får möjlighet att inta rollen som Teamledare? Se då hit!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi på StudentConsulting en erfaren Redovisningskonsult till vår MH Konsult Väst AB i Kungälv! MH Konsult Väst AB är ett konsultföretag som arbetar med kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Bland deras kunder märks bland annat ägarledda aktiebolag, handelsbolag, enskilda firmor, stiftelser, bostadsrättsföreningar och samfällighetsföreningar. Verksamheten befinner sig nu också i en spännande tillväxtresa då de numera ingår i den internationella koncernen Talenom!

Läs gärna mer om MH-konsult och Talenom genom att besöka deras hemsida: www.mhkonsult.se / www.talenom.se

Som Redovisningskonsult hos MH Konsult Väst AB erbjuds du en bred roll med många utvecklingsmöjligheter där du kommer att äga större ansvar och inta rollen som Teamledare.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består bland annat av:
  • Löpande redovisning
  • Upprättande av bokslut både K2 och K3 samt koncernredovisning
  • Projektredovisning med pågående arbeten
  • Proaktiv rådgivning inom skatt, ekonomistyrning och affärsutveckling
  • Kund- och uppdragsansvar
Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen och du får en anställning hos MH Konsult Väst AB. Tjänsten är på heltid och planerar att starta omgående eller enligt överenskommelse.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är en erfaren och kundorienterad redovisningskonsult med hög social kompetens, stort driv och engagemang. Du gillar utmaningar och att utvecklas. Du förstår och väl insatt i branschens framtida digitala utveckling och utmaningar.

Vidare ser vi att:
  • Du har eftergymnasial utbildning inom redovisning eller liknande
  • Minst 3-4 års erfarenhet som redovisningskonsult på byrå
  • Om du är auktoriserad ses detta som mycket meriterande
Som person är du social, positiv och driven. Du tycker om att skapa långsiktiga relationer med både kunder och med kollegor. Du trivs med att ha eget ansvar för din planering och ditt arbete. Vi värdesätter starkt att du bidrar med gott samarbete med kollegorna och med att du skapar en bra stämning på arbetsplatsen.

Passar ovan på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Sökord: Redovisningskonsult, Redovisning, Redovisningsekonom, Ekonomi, Ekonom

Sökord: Redovisningskonsult, Redovisning, Redovisningsekonom, Ekonomi, Ekonom
Mer info
Område Kungälv
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com