EXTRAJOBB SOM POSTOMBUD I KUNGÄLV!

EXTRAJOBB SOM POSTOMBUD I KUNGÄLV!

Är du på jakt efter din nästa utmaning? Är du en social och serviceminded person som drivs av att göra kunderna nöjda? Har du erfarenhet av affärssystemet Pablo? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Du kommer att arbeta ute hos vår kund som postombud i deras företagscentrum i Kungälv. Vår kund är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Dina arbetsuppifter kommer innebära mycket kundkontakt då du både kommer att ta emot och dela ut paket till kunder som besöker postombudet, viss kassahantering kan föregå. Det kan även förekomma vissa tyngre lyft i samband med pakethanteringen samt att du kan behöva leverera paket hem till kunderna, vilket gör det viktigt att du har B-körkort och en god körvana.

För att vara aktuell för tjänsten är det ett krav att du är studerande eller har ett annat jobb på minst 50 %.

Vi ser gärna att du är en social och utåtriktad person alltid strävar efter att leverera god service till kunder. Vi värdesätter högt att det ska vara rätt person för tjänsten vilket gör att vi välkomnar dig med din ansökan oavsett om du är ute efter ett extrajobb eller en heltidstjänst, vänligen specificera i din ansökan vilken form av anställning som du är intresserad utav. Vi ser gärna att du kan börja omgående.

För uppdraget kommer du att vara anställd via Student Consulting men uthyrd som konsult till vår kund.

Detta söker vi:

Tjänsten passar dig som:
  • Har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% (arbete eller studier)
  • Tidigare erfarenhet av service i form av kundbemötande
  • Har goda kunskaper i affärsystemet Pablo
  • Innehar B-körkort
  • Har en god fysik
  • Är noggrann och initativtagande
Låter detta som en tjänst för dig? Välkommen in med din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande.

Sökord: extrajobb, posthantering, service, post, postombud

Sökord: extrajobb, posthantering, service, post, postombud
Mer info
Område Kungälv
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 4 dec 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com