EXTRAJOBB SOM BREVBÄRARE I ALE!

EXTRAJOBB SOM BREVBÄRARE I ALE!

Letar du efter ett aktivt extrajobb och trivs i ett fartfyllt tempo? Är du stresstålig och serviceminded? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Arbetsuppgifterna innebär främst utdelning och sortering av post och reklam till privatpersoner med bil. Det är viktigt att man är flexibel och kan tänka sig att även dela ut post med cykel eller till fots vid behov. Vi söker dig som har annan huvudsaklig syssla (t.ex. annat arbete på minst 50 %) eller är studerande på minst 50 %, har god fysik, gillar att vara ute och vill anta den roliga utmaningen som brevbärare och/eller postsorterare.

Vi önskar att du kan jobba ca 2-3 dagar/veckan. Arbetstiderna varierar mellan kl.06:00-19:00 och passen kan variera från att vara halvdag och heldag.

För detta jobb anställd du hos StudentConsulting och arbetar som konsult hos vår kund.

Detta söker vi:

Vi söker en arbetsmyra som är studerande eller har ett annat jobb på minst 50 % och som är flexibel att kunna arbeta 2-3 dagar/veckan.

Krav för denna tjänst:
  • B-körkort och god körvana
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • Har god fysik
  • Har gymnasiekompetens
  • Är ostraffad
Om du tidigare arbetat som brevbärare är det starkt meriterande!

Som person är du ansvarsfull, noggrann och lösningsorienterad. Du arbetar effektivt och har hög arbetskapacitet. Du är en person med god fysik som trivs med ett fartfyllt arbete. För detta uppdrag anställs du som konsult hos StudentConsulting så det även viktigt att du kan identifiera dig med våra kärnvärden: Resultat, Engagemang, Enkelhet och Team.

Sök gärna tjänsten redan idag då vi stänger annonsen så snart vi hittat rätt person
Mer info
Område Kungälv
Yrkesroll Transport & Logistik, Distribution
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com