Aktivt extrajobb som brevbärare!

Aktivt extrajobb som brevbärare!

Letar du efter ett aktivt deltidsjobb? Vill du ha ett arbete som tillåter dig att vara ute och som involverar mycket rörlighet? Är du stresstålig och serviceminded? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Arbetsuppgifterna innebär främst utdelning och sortering av post och reklam till privatpersoner i Kungälv med cykel, moped eller bil. Vi söker dig som har annan huvudsaklig syssla (t.ex. annat arbete på minst 50 %) eller är studerande, har god fysik, gillar att vara ute och vill anta utmaningen som brevbärare och/eller postsorterare i Kungälv.

Det är ett kortare behov som initialit löper innan och under julen med en beräknad start v.48 och vi önskar att du kan jobba ca.2-3 dagar/veckan. Arbetstiderna varierar mellan kl.06:00-19:00. Det innebär att det kan bli heldagspass, halvdagspass eller eftermiddag/kvällspass.

Du kommer vara anställd via Student Consulting men uthyrd som konsult till vår kund.

Detta söker vi:

Tjänsten passar dig som:
  • Innehar B-körkort och har god körvana
  • Är mycket noggrann och stresstålig
  • Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • Har god fysik
  • Är flexibel och lösningsfokuserad
Vi söker dig som bor i Kungälvs området och som är flexibel att arbeta 2-3 dagar/veckan. Du är en mycket noggran och ansvarsfull person med god fysik som trivs bra i ett fartfyllt arbete. Vi förväntar oss att du är effektiv och snabbt när du väl kommit in i arbetet. Sök redan idag då rekrytering sker löpande.

Sökord: student, service, extrajobb, brevbärare

Sökord: student, service, extrajobb, brevbärare
Mer info
Område Kungälv
Yrkesroll Transport & Logistik, Distribution
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 22 okt 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com