Drifttekniker

Drifttekniker

Kungälvsbostäder söker en driven drifttekniker

Har du ett stort intresse för fastighetsteknik och gillar utmaningen i att arbeta med fastigheter? Trivs du bäst ute på fältet där din lösningsorienterade sida kommer till sin rätt? Hos Kungälvsbostäder blir du del av ett engagerat och positivt team som når resultat tillsammans. Du kommer erbjudas möjligheten till ett fritt och flexibelt arbete där du med din tekniska kunskap kommer att göra skillnad för såväl hyresgästernas som fastigheternas välmående. Om intresset för fastighetsdrift är det som driver dig kommer du i den här rollen få chansen att utveckla både dig själv och Kungälvsbostäders framtida arbete.

Om tjänsten

Ditt centrala uppdrag blir att jobba med de tekniska delarna i fastigheterna. Du kommer att verka som ett stöd för våra fastighetsvärdar i drifttekniska frågor som berör hyresgästerna. Du kommer regelbundet utföra tillsyn samt underhåll av de tekniska installationerna. Inledningsvis kommer ditt fokus att ligga på att säkerställa en hållbar och funktionell drift men på sikt kommer du också att få jobba med utvecklingen av fastigheterna tillsammans med driftansvariga och förvaltare. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära:
  • Förebyggande underhåll av fastigheternas tekniska system.
  • Rondering av fastigheterna (se till att det är god teknisk funktion i fastigheterna, teknikrum och brandanläggningar etc.).
  • Planera och genomföra underhållsarbeten (planerat underhåll).
  • Ta emot felanmälan, göra felsökning, åtgärda/reparera och återrapportera.
  • Beställning och uppföljning av underentreprenörer och leverantörer.
  • Brandskydd/anläggningsansvar,
Kvalifikationer

Du är en erfaren tekniker som gillar kundkontakt samt trivs med omväxlande arbetsuppgifter. Vi tror att du är utbildad inom fastighetsdrift eller har motsvarande kunskaper och erfarenheter. Du har jobbat som tekniker inom drift i fastighetsbranschen i några år. Arbetslivserfarenhet inom VVS, el, styr/regler och SBA är meriterande.

Du har erfarenhet av att jobba med äldre fastigheter och tilltalas av ett praktiskt jobb som mestadels spenderas ute i fastigheterna

Personliga egenskaper

Som person är du strukturerad, serviceinriktad, initiativrik och har ett stort engagemang i ditt arbete. Arbetet innebär ett nära samarbete med fastighetsvärdarna och din närmsta chef, vår driftingenjör. Utöver detta är du ett stöd till kundtjänst och hyresgäster i tekniska frågor som berör fastigheterna, Det ställer därmed krav på en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift samt vana av att arbeta i datormiljö. Du gillar att samarbeta med andra och delar prestigelöst med dig av din kunskap till dina kollegor. Du är mån om att göra ett kvalitativt jobb och sätter stort fokus på kundservice och leverans. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

Vårt erbjudande

På Kungälvsbostäder har man hjärtat på rätta stället och här ska du känna dig välkommen. Här finns en ambition att skapa en stark känsla av samhörighet och du uppmuntras som anställd till inflytande och delaktighet i utvecklingsarbetet av verksamheten. Kungälvsbostäder utgår från ett tydligt hållbarhetsperspektiv där de som arbetsgivare satsar på bra arbetsvillkor, ett gott ledarskap och en tydlig värdegrund.

Kungälvsbostäder lovar dig utmanande och utvecklande arbetsuppgifter, många möten med intressanta människor och trevliga arbetskamrater som går till sina arbeten för att göra något viktigt! Så om du är en lagspelare med initiativförmåga, hög servicekapacitet och drivkraft att få saker gjorda ser vi fram emot din ansökan.

Välkommen med din ansökan

I denna rekrytering samarbetar Kungälvsbostäder med Fasticon. För att söka tjänsten, registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Moa Norman på moa.norman@fasticon.se eller 070-822 14 17.

Om Fasticon

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.
Mer info
Område Kungälv
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 22 okt 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Som Kungälvs största hyresvärd, är det självklart för oss att bidra till att utveckla hela staden. Vårt viktigaste bidrag är tryggt och trivsamt boende med god service och starkt boendeinflytande. Dessutom samarbetar vi med det lokala näringslivet, föreningslivet och kommunen. Målet är ett Kungälv där alla kan leva och bo. Tillsammans.