IT support-tekniker

IT support-tekniker

Sea IT Systems AB söker flera IT support-tekniker med passion för resor, ordning & reda som vill utvecklas och jobba i ett modernt och familjärt företag med stora framtidsplaner och goda personliga utvecklingsmöjligheter.

Sea IT jobbar med handelsfartyg som kundbas och i dagsläget främst oljetankers och bulklastare. Branschen är dynamisk, spännande och rolig. Det händer alltid något nytt. Företaget har under senaste två åren gått igenom många roliga utmaningar och förändringar. Vi flyttade in i vårt nya fina Kungälvs-kontor med lager och produktionsutrymme i slutet av 2018 och har dessutom ingått två stora avtal med internationella kunder under denna period. Samtidigt har vi växt till det dubbla på personalsidan och fler ska vi bli.

Vi är ett bolag med höga krav på både kunder och personal. Vi är världsledande och strävar efter att sätta standarden – vilket vi redan gör. Med dig i vårt gäng fortsätter vår resa ut på den internationella marknaden.

Våra nya lokaler ger en känsla av att vara hemma. Avnjut en rostmacka med marmelad och en kopp kaffe till frukost i vårt fullutrustade kök med nyhetsmorgon i bakgrunden eller grilla dig en burgare till lunch på vår trivsamma jättestora balkong. Vad sägs om gå i strumplästen från kontorsstolen rätt ner i det fräscha gymmet som har både utomhusjacuzzi och bastu? Spela lite pingis på kafferast eller utmana kollegan på PS4! Sonos-systemet i hela lokalen sörjer för den musikintresserade att dela med sig av sina guldkorn.

Jobbet som supporttekniker hos Sea IT är ett kombinationsyrke och du kommer jobba med att hålla vår avtalade supportnivå mot våra kunder, supportera kollegor på fältet, förbereda system som skall skickas ut samt arbeta ombord med att Installera våra system på fartyg över hela världen. På fältet jobbar du som "Team Leader" och förväntas ha övergripande kontroll på jobbet du befinner dig på. Viktigt är att följa rutiner, dokumentera och sluttesta innan du utbildar kunden och överlämnar systemet. Under större projekt kan du under kortare perioder vara stationerad utomlands – allt enl. överenskommelse och beroende på livssituation.

Jobbet kräver förståelse och intresse för grundläggande IT och kunskap om nätverk, och kablage. Meriterande är om du är bekant med kommunikationslösningar baserade på satellitutrustning och mobil-system. Du skall också några års arbetslivserfarenhet. Framförallt ska du vara organiserad, ordningsam och förstå att planer kan ändras fort och då kunna hänga med i svängarna. Du ska se resande som en förmån och en av anledningarna för att du söker jobbet.

Självständig & lösningsorienterad är två nyckelord. Du vill utvecklas genom att se världen, andra kulturer och ha utbyte med människor från andra länder. Ett sjöfartsintresse som skyndar på din förståelse om vissa kundsystem, fartygstyper och kundsegment är också en fördel.

Körkort för personbil och engelska i tal och skrift är båda krav.

Sea IT erbjuder en bred portfölj av förmåner såsom privat sjukförsäkring, generöst friskvårdsbidrag och pensionsavsättningar samt Individuell konkurrensmässig lönesättning.

Vi anställer löpande så vi uppmanar dig att inte vänta med din ansökan, skicka in CV och personligt brev redan idag.

Skicka in din ansökan till: rh@seait.se
Välkommen in med din ansökan!
Mer info
Område Kungälv
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 aug 2019 (9 dagar kvar)