Vi söker nu TA-Ritare till Berlex

Vi söker nu TA-Ritare till Berlex

Har du arbetat inom trafik tidigare?

Berlex söker nu en TA-Ritare.

Vi på Berlex har hittills bidragit till att spara hundratals, kanske till och med tusentals liv på vägarna. Nu behöver vi bli fler som fortsätter detta viktiga arbete. Vi söker därför dig som vill vara en del av vår utveckling och vår framtid!

Denna tjänst på 100% utgår ifrån Berlex fina lokaler i Kungälv. Här har vi en skönt avslappnad miljö där allvaret i det vi gör blandas med många skratt och en riktigt god gemenskap.

Du kommer arbeta med AutoCad som arbetsverktyg och skapa trafikplaner som säkerställer att arbete nära trafik utförs på ett riskfritt sätt. Du tar del av en varierande roll nära både väghållare och kunder och får agera rådgivande både internt och externt.

Om tjänsten
I rollen kommer du att utgå från kontoret och arbeta med att rita upp dessa arbetsplaner i AutoCad. Du kommer även föra en nära dialog med de kunder som beställt TA-planerna för att förstå deras behov samt med väghållare och myndighet för att följa de regler som finns.

På sikt förväntas gruppen expandera ytterligare. Därför kommer du ha en viktig del i att fortsatt bygga upp gruppen, komma med egna initiativ och stärka det interna samarbetet.

Arbetsuppgifter
Som TA-plansritare kommer du, i nära samarbete med företagets kunder, väghållare samt teamet, utföra trafikanordningsplaner för att säkerställa en säker arbetsplats för personal och trafikanter vid vägarbeten.

I rollen kommer du arbeta i olika projekt med att framställa planerna, ta reda på information och regler från väghållare samt leverera en godkänd plan till kunden.

Du kommer att rita upp hur och var arbetat ska utföras utan att det hindrar eller finns en risk för utryckningsfordon, trafikanter eller arbetare.

När ditt arbete är klart och erforderliga tillstånd skaffade, kommer du att lämna över projektet till kund alternativt vår avdelning för utförande av trafikanordningen.

För att lyckas i denna roll har du kunskap i AutoCAD och ett tekniskt intresse. Du trivs med att jobba i team och har förmåga att bygga relationer med samarbetspartner, kunder och medarbetare. Som person är du driven, vågar ta för dig och är social.

Om dig som sökande
Desto viktigare för oss är det att du är rätt person! Vi är rädda om vår företagskultur och månar om att vår nästa kollega ska kunna bidra med idéer, trivs i teamwork och har en attityd som förbättrar vår verksamhet. Annat som är viktigt för oss är:

Erfarenhet av att rita TA-planer.
- Tidigare erfarenhet av kontakt med myndigheter och/eller väghållare.
Kunskap i AutoCAD.
 • B-körkort.
 • Goda språkkunskaper i svenska och engelska.
 • Kunskap om anläggningsbranschen.
 • Din förmåga att handskas med kunder på allra bästa sätt. Berlex servicenivå är hög så det måste din också vara.
 • Att du tar egna initiativ och fattar beslut på egen hand när det krävs.
  Berlex erbjuder ett intressant och roligt arbete i ett företag med stor potential och härlig entreprenörsanda.

  Känner du att du har det där lilla extra drivet som krävs, är du mer än välkommen att söka denna tjänst.

  Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan snarast.

  I denna rekrytering samarbetar vi med SalesCollective.
  Har du frågor eller funderingar skall du inte tveka att ringa Martin Nyberg 0705-10 90 01.

  Varmt välkommen med din ansökan!

  Berlex är ett familjeföretag som grundades 1972 av visionären Thomas Bergendahl. Sedan början av 2020-talet har vi flyttat fokus från produkter till systematiska lösningar, från hemmaplan till den globala arenan. Vår vision är glasklar. Ingen ska behöva förlora livet i trafiken! Med hjälp av högteknologisk informationsteknologi kan vi erbjuda marknaden en innovativ, moln-service/SaaS-tjänst med tillhörande uppkopplade produkter som alla har gemensamt att de markant höjer säkerheten på våra vägar. Vi är idag ca 40 anställda med en omsättning på ca 90 milj. kr.

  Berlex.se
  Mer info
  Kontaktperson Martin Nyberg
  Telefon 0705109001
  Område Kungälv
  Yrkesroll Bygg & Hantverk
  Typ av anställning Heltid
  Sista ansökningsdag 27 dec 2022 (18 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  Vi har nycklarna som får dig att växa som person, med löpande komptensutveckling åt alla.

  Anslut till vårt nätverk för ett personligt möte och access till våra lediga tjänster och uppdrag!