Hyresekonom till Kungälvsbostäder i Kungälv

Hyresekonom till Kungälvsbostäder i Kungälv

Kungälvsbostäder är Kungälvs största hyresvärd, och som det är det självklart för oss att bidra till att utveckla hela staden. Vårt viktigaste bidrag är tryggt och trivsamt boende med god service och starkt boendeinflytande. Dessutom samarbetar vi med det lokala näringslivet, föreningslivet och kommunen. Målet är ett Kungälv där alla kan leva och bo. Tillsammans.

Kungälvsbostäder söker nu en Hyresekonom som ges möjlighet att jobba fokuserat med hyresärenden. Du kommer till ett team med stabila, stöttande och engagerade kollegor. Vill du jobba i ett företag där värderingar fungerar som ledstjärnor och skapar ordet HEM- Hjärta, Energi och Mod och där de primära målen är nöjda hyresgäster och engagerade medarbetare? Är du stabil och har förmågan att arbeta självständigt så kanske detta är rätt roll för dig!

Om rollen
Som hyresekonom på Kungälvsbostäder kommer du tillhöra ekonomiteamet som består av ytterligare 5 ekonomer. Du har även mycket kontakt med andra kollegor inom bolaget och med hyresgäster. Du arbetar självständigt huvudsakligen med företagets hyresadministration och kommer vara systemägare för Vitec Hyra.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • Hyresavisering, administrera hyresförändringar och kundfakturering
  • Anstånd, betalplaner och inkasso
  • In- och utbetalningar
  • Avstämning, analys och uppföljning av ekonomiska data
Din profil
Vi söker dig som har relevant arbetslivserfarenhet och har jobbat några år på en ekonomiavdelning. Det är meriterande om du har erfarenhet från fastighetsbranschen och har arbetat med hyresadministration. Du är gymnasieekonom och har du även en eftergymnasialutbildning inom ekonomi ses det som positivt.

Du behöver ha goda kunskaper i Excel och vana från olika IT-system. Har du jobbat i Vitec Hyra och Visma är det meriterande. Då du har mycket kontakter så behöver du behärska svenska i tal och skrift.

Du har ett strukturerat arbetssätt och är noggrann och analytisk. Vidare är du en trygg person som har lätt för att samarbeta med andra och har ett positivt synsätt och bidrar tillsammans med andra inom bolaget till en god stämning på arbetsplatsen.

Ansökan
I denna rekrytering har Kungälvsbostäder valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sofia Obstfelder Garellick på 076-647 16 07. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2022-07-05. Notera att vi inte tar emot ansökningshandlingar via e-post.

Vi arbetar kompetensbaserat och använder oss av arbetspsykologiska tester som en del av urvalsprocessen. Allt för att säkerställa en fördomsfri och rättvis rekryteringsprocess.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet.

Om tjänsten, utifrån behörighet, mandat och påverkanskraft, motiverar en bakgrundskontroll eller kreditupplysning kan sådan komma att genomföras under rekryteringsprocessen avseende slutkandidat.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter se vår Integritetspolicy
Mer info
Område Kungälv
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 5 juli 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.