Lackerare rekryteras till Adcoat

Lackerare rekryteras till Adcoat

Arbetsuppgifter

Som lackerare kommer dina arbetsuppgifter bestå av detaljlackering, och då främst våt-lackering.

Din bakgrund

Vi söker dig som har tidigare dokumenterad erfarenhet av lackering och då främst industrilackering eller billackering, gärna två komponentslackeringar.

Krav för tjänsten:
  • B-Körkort
  • Truckkort är starkt meriterande
  • Svenska i tal och skrift
Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen behöver du vara stresstålig, duktig på att planera arbetet, drivande, se positivt på nya utmaningar och vara aktiv i att utveckla verksamheten. Du är flexibel och inte främmande för att hjälpa till med andra arbetsuppgifter.

Då det är höga kvalitetskrav på de produkter vi tillverkar är det viktigt att du är engagerad och mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. Du har ett strukturerat arbetssätt och beskrivs av din omgivning som en positiv och prestigelös person. Ingen dag är den andra lik och du är inte rädd för att anpassa dig och vara flexibel i ditt arbetssätt.

Vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Heltid/Dagtid/ Göteborg

Start snarast enligt överenskommelse.

Information

Ansökningar till tjänsten hanteras löpande och rekryteringsprocessen kan komma att avslutas innan sista ansökningsdag. Tveka därför inte att skicka in din ansökan innehållande cv och personligt brev redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen samarbetar Adcoat med Lernia och vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryterare Tanja Zoric på 0722-54 17 75 alternativt tanja.zoric@lernia.se.

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Kungälv
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Lernia
Sista ansökningsdag 24 juni (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Adcoat har under mer än 40 år skräddarsytt tekniska lösningar för våra uppdragsgivare, framför allt inom ytbehandling. Våra viktigaste områden idag är: Industriell lackering, lasergravyr och screentryck (b.l.a. design och tillverkning av paneler), industriell värmeteknik (IR) samt monteringsarbeten.

Nu söker vi en erfaren våt-lackerare till Adcoat i Kungälv. Har du tidigare erfarenhet av industrilackering och söker en ny utmaning? Vill du bli en del av ett familjärt företag med ett gott arbetsklimat och arbeta med härliga kollegor?

Tveka då inte att söka tjänsten redan idag!

Läs mer om företaget: http://www.adcoat.se/sv