Söderberg & Haak Väst AB söker en verkstadsadministratör

Söderberg & Haak Väst AB söker en verkstadsadministratör

Vi söker en driven verkstadsadministratör till vår serviceverkstad i Kungälv. Du kommer att bli en del av vårt team som arbetar med entreprenad- och lantbruksmaskiner.

I jobbet som verkstadsadministratör kommer du att tillsammans med verkstadschefen leda och fördela arbetet på verkstaden. Du kommer dessutom ha kontakt med både kunder och leverantörer, vi söker dig som är serviceinriktad, ordningsam och självgående.

Du har dokumenterad erfarenhet från administrativa uppgifter, god datorvana och goda kunskaper i engelska. Fordonsteknisk utbildning eller motsvarande är meriterande men inget krav.

Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med kollegor. Erfarenhet från branschen eller annan serviceinriktad bransch är meriterande. Du bidrar med gott humör, arbetsmoral och goda idéer till vårt förbättringsarbete då vi ständigt utmanar våra processer.

Tjänsten är tillsvidareanställning med placering i Kungälv, du är välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla personligt brev och CV. Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden och en eventuell tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag som är den 30 april.

Vid frågor om tjänsten samt ansökningar kontakta Niklas
Nilsson, telefon 0303-26 09 06, mailadress niklas.nilsson@sodhaak.se
Mer info
Kontaktperson Niklas Nilsson
Telefon 0303-26 09 06
Område Kungälv
Yrkesroll Administration, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://sodhaak.se/
Sista ansökningsdag 30 apr (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Söderberg & Haak

Söderberg & Haak är Sveriges ledande privata aktör inom maskinhandel för lantbruk, industri och entreprenad. Vi finns representerade på både egna anläggningar och hos privata återförsäljare på ca 40 platser i landet, från Kiruna i norr till Ystad i söder.

Vi marknadsför ledande varumärken som Komatsu, Deutz-Fahr, Krone, Amazone, Dal-Bo och Geringhoff.