SÄLJARE - KONGAHÄLLA

SÄLJARE - KONGAHÄLLA

DIN ROLL
I mars 2019 öppnar Rituals sin nya butik i Kungälv, Kongahälla. Vi söker nu Säljare som vill vara med på resan från dag ett. Du spelar en viktig roll för att säkerställa att våra kunder får en trevlig och avkopplande stund hos oss. Genom att erbjuda dem te, svara på frågor om våra produkter och introducera dem vid vattenön, ger du dem en betydelsefull upplevelse med en personlig touch.

ARBETSUPPGIFTER
Som Säljare informerar du våra kunder om produkterna och Rituals filosofi. I dina arbetsuppgifter ingår det även att tillsammans med ditt team ständigt driva försäljningen och att se till att butiken är ren, städad och ordentligt påfylld hela tiden. För att utveckla din kunskap så får du en grundläggande utbildning inom Rituals Academy. Du rapporterar till Butikschefen, som är din mentor och som hjälper dig med din utveckling.

KVALIFIKATIONER
  • Vi söker dig som har erfarenhet av butiksarbete och är genuint intresserad av skönhet och kosmetik.
  • Har du erfarenhet inom hudvård och/eller make-up är det ett stort plus.
  • Flexibel gällande arbetstider och villig att arbeta under bland annat helger.
  • Du är en ärlig person med integritet.
Du strävar efter att bli "best in class" inom din position. Du är flexibel, engagerad och drivs av att skapa meningsfulla stunder för våra kunder. Förutom det så är du en teamplayer som finns tillgänglig för din butik, du kan arbeta kvällar & helger och under intensiva perioder som jul.

VAD HAR VI ATT ERBJUDA?
Rituals erbjuder en deltidstjänst i ett team med entusiastiska kollegor i vår nya butik i Kongahälla, Kungälv som öppnar i mars 2019.Vi erbjuder dig en inspirerande och serviceinriktad arbetsmiljö. För att introducera dig till Rituals har vi ett välkomstprogram som heter Get Ritualized förutom Rituals Academy, det hjälper dig att komma i gång när du börjar din karriär hos oss.

TIMMAR PER VECKA
15-20h och 5-10h

INTRESSERAD?
Att hitta kandidater med rätt kompetens är väldigt viktigt för oss. Om du är intresserad av den här tjänsten och din profil matchar den vi söker ser vi fram emot din ansökan!

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Rituals rekryteringsteam på recruitment.nordic@rituals.com . För att dina personuppgifter ska behandlas korrekt så tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

I dagsläget är vårt RMI system endast kompatibelt med Google Chrome. Använd Google Chrome som webbläsare när du skickar in din ansökan.
Mer info
Område Kungälv
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.rituals.com
Sista ansökningsdag 12 feb (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

VÅRA RITUALER

"Vi är inte här för att sälja skönhet, vi är här för att du ska må bra!" Raymond Cloosterman, CEO Rituals.

Rituals vill hjälpa dig att slå ner på takten i ditt stressiga liv, att skapa meningsfulla stunder och att påminna dig om att uppleva dessa stunder med glädje.

Vår ambition är att bli världens främsta varumärke inom kosmetik. Och för det behöver vi passionerade, energiska, ambitiösa och drivna människor som hjälpa oss att uppnå våra mål. Det här kan kännas som en paradox, men inom vårt företag kompletterar meningsfullhet och prestation varandra som yin och yang.

Människor är de ultimata ambassadörerna för vårt varumärke.