Originalare/final art

Originalare/final art

Är du originalare/final art och tillgänglig omgående? ICA Reklam söker dig som som är noggrann, van vid att tolka skisser och att leverera tekniskt säkrade original till tryck och digital publicering. Detta utifrån givna briefer inom ramen för satt manér och med ICA:s varumärke i fokus.

Du har eftergymnasial relevant utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet och har goda kunskaper i InDesign och Photoshop.

Sista ansökningsdag:
2018-11-19, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald

För information:
Välkommen att kontakta någon av oss Konsultchefer inom Marknad och Kommunikation; annika.grimelund@randstad.se, christina.nerpin@randstad.se eller louise.johansson@randstad.se

ICA Reklam

Skapar kommunikation som gör skillnad för sina drygt 1300 ICA-butiker runt om i landet, och för alla övriga bolag inom ICA-koncernen. Som inhousebyrå kombinerar de detaljkunskap om ICA med spetskompetens inom kommunikation och olika slags media - ett brett och spännande verksamhetsområde. De är helt enkelt en heltäckande kommunikationsbyrå.

Om Randstad

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad ett av världens största företag inom rekrytering och bemanning. Vi har som målsättning att bidra till en bättre arbetsmarknad. Det gör vi genom att hitta rätt matchning mellan företag och arbetssökande. På så sätt hjälper vi företag att växa och bli mer framgångsrika och vi hjälper arbetssökande att hitta rätt jobb och uppnå sina drömmar.
Mer info
Område Kungälv
Yrkesroll Media, Kultur & Design
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 19 nov (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.