Däckskiftare till Däckia i Hisingen

Däckskiftare till Däckia i Hisingen

Just nu söker Lernia dig som gillar att arbeta fysiskt och vill ta dig an ett kortare uppdrag.

Arbetsbeskrivning

Som Däckskiftare ansvarar du för Däckias däckskifte. Mer specifikt innebär det att du kommer köra in bilarna i verkstan och därefter hjälpa kunder med att byta och tvätta däck.

Är du den vi söker?

För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du uppskattar känslan av att ge riktigt god service, och vi tar för givet att du alltid är mån om att göra ett bra jobb. Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter kommer att vara till stor hjälp i arbetet. Du har även en förmåga att hantera en hög arbetsbelastning samt har inga problem med att arbeta eventuell övertid.

Vi söker dig som
  • har arbetat som däckmontör
  • har god fysik
  • har B-körkort
  • behärskar svenska i tal och skrift.
Du arbetar dagtid, måndag till fredag. Uppdraget förväntas starta i april.

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Kungälv
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 5 mars 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.