Är du en grym orderplockare med byggbranschsvana?

Är du en grym orderplockare med byggbranschsvana?

Just nu söker vi en person som skall plocka och paketera ordrar till både privatkunder och hantverkare på Kungälvs Trä. Arbetsuppgifterna går ut på att plocka ihop byggmaterial och förbereda paket som skall lastas ut för leverans till slutkund. Arbetet utförs av en mindre grupp där du blir den tredje personen.

Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag kl. 7-16. Tjänsten är ett uppdrag hos Kungälvs Trä och du kommer vara anställd som konsult från LN Personal. För rätt person finns det möjlighet at gå över till Kungälvs Trä på sikt. Låter detta som ett arbete för dig så skicka in din ansökan då urval sker löpande.

Din profil

För att vara aktuell för denna tjänsten skall du vara en självgående och flexibel person som kan prioritera i stressiga situationer. Du är punktlig, strukturerad och kan med noggrannhet räkna ut hur mycket material som behövs. Du har en bra initiativförmåga och är inte rädd för att hugga i där det behövs. Du skall vara bekväm med ett fysiskt arbete då det kan förekomma tunga lyft. För denna tjänst krävs det att du har B-körkort. Det är meriterande om du har tidigare branschkännedom och truckkort B6 samt C4..

Om LN Personal AB

LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer.

Som ett bevis på vårt framgångsrika arbete har vi utsetts till årets Gasell av Dagens Industri 2013. Vi är kollektivavtalsanslutna vilket ger dig en trygg anställning med avtalsenlig lön, semesterersättning, OB -tillägg m.m. Vi erbjuder dig en plats i en organisation som ser till varje individs specifika kompetens. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. För oss handlar det om att ge och att ta. Visar du framfötterna och gör ett bra jobb finns goda utvecklingsmöjligheter.
Mer info
Område Kungälv
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår affärsidé är att med kort varsel bistå våra kunder med kompetent personal vid t.ex. sjukdom, produktionstoppar, semestrar, föräldraledigheter och tjänstledigheter.