Kvdbil söker energifylld bilmekaniker med glimten i ögat!

Kvdbil söker energifylld bilmekaniker med glimten i ögat!

Villdu vara med och starta upp och lägga grunden för en helt ny del i vår verkstadsprocess? Har du flera års erfarenhet som bilmekaniker!? Längtar du dessutom efter att få börja arbeta i ett företag där man brinner för utveckling, hållbarhet och tillväxt! Då är detta tjänsten för dig!!

Som bilmekaniker...

...kommer du utföra mindre till medelstora åtgärder på våra egna bilar, så att de är i toppskick när vi säljer dem till slutkonsument. Det kan även förekomma att du vid behov hjälper våra fordonstekniker med att utföra vårt KVD-test samt våra Diagnos- och Kvalitetstekniker med lokalisering av felsökningar. Tjänsten innebär helt enkelt service, reparationer och felsökningar av personbilar och kräver både kvalité och tempo för att säkra våra höga kvalitetskrav,

Vi söker dig som...

...är positiv, flexibel och energisk. Du är stolt i ditt yrkesutövande och värdesätter effektivitet och hög arbetskvalité. Du har lätt för att känna motivation och är snabb med att sätta i gång med sådant som ska göras. Du har talang för att organisera, strukturera och prioritera ditt arbete. Ytterligare bör nämnas din optimism - du är så gott som alltid inställd på att problem och svårigheter går att lösa. I de flesta lägen uppträder du lugnt och samlat och det krävs relativt mycket för att få dig ur balans. Du är social och uppskattar att ha kollegor att resonera och diskutera med. Din utgångspunkt är att respektera andras åsikter och att alltid uppträda hänsynsfullt och vänligt.

Grundläggande krav
  • Du har en dokumenterad och godkänd fordonsutbildning
  • Du har minst 5 års erfarenhet av att arbeta som bilmekaniker
  • Du har erfarenhet att med diagnosverktyg göra felsökning av fordons elektroniska system (på olika bilmodeller och fabrikat)
  • Du har hög teknisk kompetens och är en van problemlösare
  • Du har god datorkunskap och är van att arbeta i IT miljöer
  • Du kan tala, skriva och läsa svenska och engelska
  • B-körkort
Om Kvdbil

Kvdbil är en vägledande förnyare inom e-handel med begagnade bilar. Vi är Sveriges största marknadsplats för begagnade bilar och säljer varje år runt 26 000 bilar genom att vi erbjuder en enkel, trygg och transparent affärsmodell. Fordonsbranschen i stort genomgår just nu en omvandling för att kunna möta nya kundbehov och beteenden med ny teknik. Vi på Kvdbil behöver möta dessa förändringar med nya lösningar som adresserar hållbarhet, effektivitet och nya nyttjandeformer.

Varför Kvdbil?

Vi har även ett bra kollektivavtal, ett schyst förmånspaket (t.ex. 4 000 kr i friskvårdsbidrag) och titt som tätt bjuds det på olika personalevenemang. Förutom trevliga kollegor lovar vi dig som sagt ett högt arbetstempo, en spännande tillväxtresa och en arbetsgivare som anser att det är viktigt med hållbarhet, vilket inkluderar både hållbara medarbetare och en hållbar miljö! Det som förenar oss är våra gemensamma värderingar; vi är nytänkande, omtänksamma, drivande och enkla. Vi ser vikten i att lyssna på varandra, hjälpa varandra och vet att en god idé är en god idé oavsett vem som framför den.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och våra kontor/anläggningar är "coronasäkrade".

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Ellesbovägen 150, Kungälv

Vår anläggning ligger 1,5 mil norr om Göteborg. Busshållplats finns precis utanför. Vi har även fri parkering.

Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

Lön: Marknadsmässig lön enligt kollektivavtal

Är du vår nästa kollega? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan.


Vi behandlar ansökningarna löpande så sök tjänsten redan idag

Välkommen med din ansökan på jobb.kvd.se

I den här rekryteringen har vi valt annonsering och kanaler och tackar därför vänligen men bestämt nej till direktkontakt med försäljare och rekryteringsföretag.
Mer info
Område Kungälv
Yrkesroll Fordon, Mekaniker, Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://kvd.se
Sista ansökningsdag 30 juni 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KVD är inne i en spännande tillväxtfas och vi söker ständigt nya medarbetare. Vi är idag 175 anställda och ser fram emot att bli många fler.